Απολαυστικό το video αλλά δε νομίζω ότι προσφέρει κάτι στο αρχικό ερώτημα. Οι ενισxυτές παίζουν full volume πράγμα που σημαίνει ότι παραμορφώνουν λίγο πολύ από την προενίσχυση μέχρι το μεγάφωνο. Δε νομίζω ότι πρόκειται να το δουλέψει έτσι κάποιος που θέλει καθαρά, πετάλια κλπ.
Από 'κει και πέρα όντως ο 3 monkeys ακουγόταν καλύτερα απ'όλους (και ο Bugera χειρότερα). Δεν ξέρουμε ωστόσο πώς θα ακούγονταν ρυθμισμένοι για καθαρό.
Σχετικά με τη σύγκριση, δεν έχω παίξει με ac15 αλλά ο Blues Junior που έπαιξα μία φορά δε μου άρεσε καθόλου. Καμία σχέση με το κλασικό καθαρό fender. Ίσως έφταιγε η κιθάρα (mex strat), ίσως ήταν παλιότερη version. Δεν ξέρω τι έφταιγε αλλά το αποτέλεσμα ήταν μαύρο χάλι.
Οι ac15/30 απ'την άλλη έχουν ιδιαίτερο EQ οπότε θέλουν προσοχή στα πετάλια που θα τους ταιριάξεις. Χρησιμοποιούνται όμως κατά κόρον από country players με telecasters.
Για αυτά που ζητάει ο Κώστας θα πρότεινα τα κλασικά Princeton/Deluxe σε ότι version μπορεί να τους βρει (σε value for money θα προτιμούσα να βρω κανένα late 70s). Πολύ καλά λόγια ακούω και για τους bassbreaker (ακούγονται πολύ ωραίοι και στο youtube) που είναι και λιγότερο scooped στα μεσαία από ένα deluxe πχ και πιστεύω ότι θα συνεργάζονται εύκολα κι ωραία με τα περισσότερα βρωμοπέταλα.