Αποστολέας Θέμα: Ο ΒΙΑΣΤΗΣ Mp3  (Αναγνώστηκε 7147 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Yet!

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζω μεσα στις Αναμνησεις...
    • Skype - Radioyet!
    • Προφίλ
    • Radioyet The Realy Greek Internet Radio !
Ο ΒΙΑΣΤΗΣ Mp3
« στις: 10/10/05, 15:26 »
Αγαπητοι μου φιλοι.. Εκατσα χθες και εγραψα κατι στιχους μελοποιοντας στα Ελληνικα ενα τραγουδι απο Bare Naket Ladis : Pich me
Το Τραγουδι μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω:

http://www.filipidis.de/BIASTIS.mp3

Ο στιχος μιλαει για ενα Θεμα που δυστυχως ειναι TABU στις περισσοτερες Χωρες και κυριως στην Ελλαδα..Ειναι η σεξουαλικη κακοποιηση απο "Μελη" τη οικογενειας στα μικροτερα Κοριτσια η ακομα και αγορια..
Η ιστορια ειναι αληθινη και αναφερεται σε ενα κοριτσι που χωρις την θεληση της, ικανοποιουσε τις αρρωστες σεξουαλικες ορεξεις του ΒΙΑΣΤΗ Πατερα της για αρκετα Χρονια.. Το κοριτσι τελικα δεν αντεξε και αυτοκτονησε στο Κεντρο της Αθηνας..
Παρακαλω εξεταστε το Τραγουδι σαν ΘΕΜΑ και οχι απο Τεχνικης και καλαισθητικης αποψης.. Το ξερω οτι εχει ατελειες και θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο.. Αλλα αυτες ειναι οι δυνατοτητες μου και οτι μπορω κανω.. Τις επομενες ημερες θα το διορθωσω και αναλογα με τις καλοπροαιρετες Κριτικες σας θα προσπαθησω να το κανω καλυτερο..Σας ευχαριστω πολυ εκ των Προταιρων.. Με Εκτιμηση.. Χρηστος..
Ο ΒΙΑΣΤΗΣ

Μέσα στον Δρόμο τριγυρνάω ενώ βρέχει..
Ειναι Χειμώνας , παγωνιά..
Μια κρύα νύχτα μες στο κέντρο της Αθήνας..
Δεν έχει κόσμο ούτε παιδιά...

)(

Στο πεζοδρόμιο ξαπλωμένη μια κοπέλα..
Δεν έχει ανάσα ούτε μιλιά..
Τα χέρια ειναι βουτηγμένα μες στο Αίμα...
Κρύο το Σωμα..   μουσκεμένα.. μουσκεμένα..   τα μαλλιά..

)(

Ειναι Αυτή που από εννιά μέχρι δεκάξι
Ζούσε μια μαύρη..   μια μαύρη Κόλαση..
Ειναι αυτή που από ένια μέχρι δεκάξι
Είχε Πατέρα..   Πατέρα..    ΒΙΑΣΤΗ.....

)(

Αυτή η ψυχή που τώρα σιγο..  σιγοφεύγει..
Κρύβει χιλιάδες μυστικά...
Νύχτες Ντροπής καθώς ο Τρόμος κυριεύει..
Κρίμα που ήρθα τόσο αργά..

)(

Μέσα στο Σώμα της κρυμμένα  τα Σημάδια..
Και μια ψυχή από χαρτί...
Εκεί ζωγράφιζε τα ψεύτικα του χάδια..
Και την Σκιά του...  την Σκιά του..  την Σκιά του ο ΒΙΑΣΤΗΣ...

)(

Ζούσε μια μαύρη.. μια μαύρη Κόλαση..
Ειναι αυτή που από εννιά μέχρι δεκάξι
Είχε Πατέρα..   Πατέρα..   ΒΙΑΣΤΗ.....

)(

Μέσα στον Δρόμο τριγυρνάω ενώ βρέχει..
Ειναι Χειμώνας , παγωνιά..
Μια κρύα νύχτα μες στο κέντρο της Αθήνας..
Δεν έχει κόσμο ούτε παιδιά...

)(

Στο πεζοδρόμιο ξαπλωμένη μια κοπέλα..
Δεν έχει ανάσα ούτε μιλιά..
Τα χέρια ειναι βουτηγμένα μες στο Αίμα...
Κρύο το Σώμα.....

)(

Ζούσε μια μαύρη.. μια μαύρη  Κόλαση..
Ειναι αυτή που από εννιά μέχρι δεκάξι!!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: 10/10/05, 18:22 από Yet! »
www.Radioyet.de Το δικό σας Ελληνικό Ραδιόφωνο ! Κάθε Δευτέρα Τρίτη και Πέμπτη στις 22.00 η Ώρα Ελλάδος!

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: Ο ΒΙΑΣΤΗΣ Mp3
« Απάντηση #1 στις: 10/10/05, 15:43 »
Καλο θα ηταν να εγραφες τοτε και τους στιχους, σε περιπτωση που καποιος δεν τους ξεχωριζει καλα ( δεν εχω ακουσει το κομματι, οποτε δεν αναφερομαι οτι υπαρχει προβλημα τετοιο )
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Yet!

• Επισκέπτης
  • **
    • Skype - Radioyet!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 10/10/05, 18:26 »
Σε ευχαριστω πολυ Freemeind για την επισημανση σου.. Το διωρθωσα και εβαλα τους στιχους στο πρωτο Ποστ... Με εκτιμηση.. Χρηστος..
www.Radioyet.de Το δικό σας Ελληνικό Ραδιόφωνο ! Κάθε Δευτέρα Τρίτη και Πέμπτη στις 22.00 η Ώρα Ελλάδος!

Αποσυνδεδεμένος pascal.

• Δεν Είμαι Δικηγόρος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αυτό είναι η ζωή; Ε τότε, άλλη μια φορά!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 12/10/05, 01:34 »
Άποψή μου Yet! είναι ότι αν θελεις να το δουμε σαν θεμα θα έπρεπε να το βαλεις στα Περι παντος. Υπάρχει κατάλληλη κατηγορία για το καθετί. Έτσι δεν είναι;

Επίσης, πως θα το βελτιωσεις αφου δεν θελεις κριτικες για το τραγουδι σαν τραγουδι αλλα σα θεμα???
Όσα ξέρει η γυναίκα του κιθαρίστα δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

Αποσυνδεδεμένος Yet!

• Επισκέπτης
  • **
    • Skype - Radioyet!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 12/10/05, 02:02 »
Φιλε  pascal Εχεις δικιο.. Εγω δυστυχως δεν εγραψα καλα αυτο που ηθελα να πω και ετσι εσυ ισως και οι περισσοτεροι φιλοι θα με καταλαβαν λαθος.. Φυσικα και θελω να ακουσω Κριτικη για το Τραγουδι!! Ειναι πολυ βασικο γιατι ετσι διορθωνουμε λαθη!! Αυτο που ισως δεν θελω ειναι να γινει Κριτικη για την Φωνη γιατι δυστυχως δεν μπορω να την αλλαξω, και απο Τεχνικης αποψης δηλαδη για την Ηχογραφηση περισσοτερο.. Για αυτο ενννοω οτι Τεχνικα δεν μπορουσα να το φτειαξω καλυτερο γιατι δεν εχω τις απαραιτητες Γνωσεις και καλυτερα Μηχανηματα.. Εμενα θα με ενδιεφερε πολυ σαν Συνολο πως ακουγεται και πως φτανει στα Αυτια σας γενικα το Τραγουδι και ειδικα ο ΣΤΙΧΟΣ!! Τον Τελευταιο καιρο προσπαθω να φτειαξω στιχους που αγγιζουν τον ακροατη βαθια μεχρι το Κοκαλο..Και φυσικα με εκφραζουν!! Δεν ξερω γιατι αλλα το Τραγουδι αυτο κατι εχει που δεν μου παει ακομα.. Για αυτο καθε Κριτικη ειναι καλοδεχουμενη!! Σε Ευχαριστω πολυ για την υποδειξη σου.. Και συγνωμη για το λαθος μου.. Με εκτιμηση.. Χρηστος..

Αποσυνδεδεμένος Νίκος

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 14/10/05, 16:32 »
Εμένα πάντως ,sorry, αλλά δεν φτάνει καθόλου καλά στα αυτιά μου. Ο  τρόπος που δένει η μουσική με το στίχο δίνει μία σχεδόν πανηγυρική διάσταση στο "θέμα" και μου χτυπάει λίγο άσχημα. Νομίζω ότι η μουσική δεν δένει συναισθηματικά με τους στίχους (τουλάχιστον εμένα μου προκάλεσε μία ψυχοσυναισθηματική σύγχυση). Επίσης yet, αν μου επιτρέπεις μία συμβουλη, δεν είναι ανάγκη να είσαι τόσο ωμός και ρεαλιστικός-ας αφήνεις μερικά πράγματα στην φαντασία του ακροατή. Εγώ προσωπικά θέλω κάτι να με συγκινεί και να με κινητοποιεί χωρίς να με τρομάζει ή να με φρικάρει γιατί τότε "παγώνω". Ελπίζω να βγάλεις άκρη, να μην έφαγα το χρόνο σου και να μην παρεξηγήθηκα. Φιλικά.
Blues ain't nothing but a good man feeling bad

jagmaster

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: 15/10/05, 01:22 »
File mou, kairo eixa na akousw kati toso wmo kai alithino tautoxrona... Egw proswpika to goustara stixourgika. Twra oson afora tin mousiki, mou fanike kapws xarwpo, kati pou erxetai se antithesi me to ifos tou tragoudiou...Alla min agxwnesai...se kapoia stigmi -kai panta me tin proswpiki sou adeia- tha ithela na dokimasw na sklirinw kapws ton ixo.

Pantws to tonizw: o stixos einai ola ta lefta. Kai min krivomaste, mathame na afinoume ola stin fantasia tou akroati. Kairos na ton tromokratisoume! kapoia pragmata outws h allws den sikwnoun ftiasidia.

Αποσυνδεδεμένος D@ve Murray

• Χορδοβασανιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Once a wolf.... always a wolf...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 15/10/05, 12:19 »
Σαν γενικη εικονα δεν μου αρεσε... οι στιχοι,η παραγωγη,η ερμηνεια αλλα ακομα και το γεγονος οτι παταει πανω σε μουσικη αλλων ειναι στοιχεια που δεν με αφηνουν να χαρω το κομματι...παρολα αυτα το θεμα ειναι σοβαροτατο και συμφωνω και εγω οτι πρεπει να τονιζεται σε ολες του τις προεκτασεις χωρις να αφηνουμε στοιχεια στην φαντασια... για να ειναι τοσο αληθινο οσο πρεπει και να μας σοκαρει...
Φάτε οτι προλάβετε...Ο Χονδροc γaρ Τaχυc...

Αποσυνδεδεμένος Yet!

• Επισκέπτης
  • **
    • Skype - Radioyet!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 15/10/05, 15:21 »
Αγαπητοι μου φιλοι θα ηθελα να σας ευχαριστησω πολυ που βρηκατε λιγο απο τον πολυτιμο Χρονο σας και ακουσατε το κοματι.. Ειναι πολυ φυσικο σε αλλους να αρεσει και σε αλλους οχι.. Θα συμφωνησω με εσας οτι το Τραγουδι ακουγεται λιγο Χαρωπο για ενα τοσο λυπηρο Θεμα... Και εμενα πραγματικα αυτο με ενοχλει.. Αλλα πρεπει να σας πω οτι μολις εψαχνα εναν Στιχο για αυτην την Μουσικη, μου ηρθαν αμεσως στο μυαλο οι σκηνες απο τα τελη του 70 που εγω προσωπικα βρηκα την κοπελα μεσα στα αιματα..Μετα ηρθαν οι Στιχοι ο ενας μετα τον αλλον χωρις να μπορω να σταματησω.. Για εμενα αυτο ηταν μια μεγαλη συναισθηματικη φωρτιση και δεν ηταν ευκολο να το γραψω αλλα ακομα και να το τραγουδησω... Αλλα προσωπικα το αποτελεσμα με δικαιωσε απολυτα.. Αναλογα με τις δυνατοτητες μου βεβαια..Παντα προσπαθω να γραφω τα πραγματα οπως τα βλεπω οσο σκληρα και αν ακουγονται.. Αυτο φυσικα ενοχλει το κατεστημενο αλλα εγω ετσι σκεπτομαι και θα συνεχισω ακομα οσο σκληρο και αν φαινεται...
File mou, kairo eixa na akousw kati toso wmo kai alithino tautoxrona... Egw proswpika to goustara stixourgika. Twra oson afora tin mousiki, mou fanike kapws xarwpo, kati pou erxetai se antithesi me to ifos tou tragoudiou...Alla min agxwnesai...se kapoia stigmi -kai panta me tin proswpiki sou adeia- tha ithela na dokimasw na sklirinw kapws ton ixo.

Pantws to tonizw: o stixos einai ola ta lefta. Kai min krivomaste, mathame na afinoume ola stin fantasia tou akroati. Kairos na ton tromokratisoume! kapoia pragmata outws h allws den sikwnoun ftiasidia.
Τωρα σε εσενα  jagmaster φυσικα και θα μπορουσες να επεξεργαστεις το κοματι( αν καταλαβα καλα..) και να το κανεις οπως θελεις... Εαν θες μου στελνεις το Εμαιλ σου και σου το στελνω σε καλυτερη Ποιοτητα γιατι στην σελιδα μου χρησιμοποιω χαμηλη ποιοτητα για λογους Χωρου αλλα και για να κατεβαζεται πιο ευκολα..Θα χαρω να ακουσω νεα σου... Χαιρετισμους σε ολους.. Με εκτιμηση.. Χρηστος..

Αποσυνδεδεμένος Σιδηρόπουλος

• Το ζώον
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Engineers Do It With Models
    • Προφίλ
    • pink floyd
« Απάντηση #9 στις: 16/10/05, 18:19 »
φίλε.. η φωνή σου θελει πααααααρα πολλή δουλειά.. οπως ειναι τώρα δεν πρεπει να την παρουσιάζεις :/ μπορει να ακουγομαι λιγο ωμός ομως μονο έτσι γίνεται δουλειά και σωστή κριτική..
για το τραγουδι θα συμφωνησω με τους περισσοτερους.. αδιαφορο σαν συνθεση, παραγωγη κτλ, και πολυ χαρουμενο για τετοιο θέμα..
Είμαι ο Βασίλης και είμαι καλα...

Αποσυνδεδεμένος Σ.απ.φώΣ

• Παλιός
  • Ξέρω, μα επιλέγω ξανά τ' όνειρο.
    • Προφίλ
    • Μαρία Νεφέλη
« Απάντηση #10 στις: 29/10/05, 18:09 »
εγώ θα πω μόνο για το στίχο, καθώς είμαι άσχετη με μουσική...
είναι όντως πολύ δυνατός ο στίχος σου.. και πιο πολύ με συγκίνησε το ότι έγραψες για κάτι τέτοιο...
Ιξίονες είμαστε όλοι. Iξίονες που αγκαλιάσαμε ένα σύννεφο νομίζοντας ότι κρατούμε τα όνειρά μας...
Ν.Κ.

Αποσυνδεδεμένος Yet!

• Επισκέπτης
  • **
    • Skype - Radioyet!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 30/10/05, 15:24 »
Αγαπητη Σαπφω, ειμαι πολυ χαρουμενος που επιτελους το γυναικειο φυλο πηρε θεση για το κομματι μου.. Αλλωστε στο γυναικειο φυλλο αναφερεται ο Στιχος.. ;)Πολλους Χαιρετισμους απο την Γερμανια.. Με εκτιμηση...Χρηστος..

Αποσυνδεδεμένος Σ.απ.φώΣ

• Παλιός
  • Ξέρω, μα επιλέγω ξανά τ' όνειρο.
    • Προφίλ
    • Μαρία Νεφέλη
« Απάντηση #12 στις: 30/10/05, 22:48 »
Αγαπητη Σαπφω, ειμαι πολυ χαρουμενος που επιτελους το γυναικειο φυλο πηρε θεση για το κομματι μου.. Αλλωστε στο γυναικειο φυλλο αναφερεται ο Στιχος.. ;)Πολλους Χαιρετισμους απο την Γερμανια.. Με εκτιμηση...Χρηστος..

να σαι καλά χρήστο... εμμ, χαιρετισμούς από λευκωσία!:)
Ιξίονες είμαστε όλοι. Iξίονες που αγκαλιάσαμε ένα σύννεφο νομίζοντας ότι κρατούμε τα όνειρά μας...
Ν.Κ.

Αποσυνδεδεμένος Καρχαρίας

• Ψωνάρα!
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γ**ώ τα παιδιά είμαι!
    • Προφίλ
    • Ζωτικό Ψεύδος
« Απάντηση #13 στις: 11/11/05, 16:29 »
Φιλε  pascal...
Φίλη είναι. ;)

Στο θέμα μας, δεν ξέρω αν ο «βιαστής» είναι σωστός ορισμός. Παιδεραστής νομίζω θα ήταν καλύτερο. Δεν ειρωνεύομαι.
Σχόλια για την φωνή σου έχω ξανακάνει, θέλει δουλειά Η μουσική..? Δεν μου λέει κάτι το cover, να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι καν το πρωτότυπο.
Το «από 9» το καταλαβαίνω, το «μέχρι 16»? Τον σκότωσε στα 16η της γι’ αυτό είναι τα χέρια της μέσα στο αίμα και κάποιο σώμα παγωμένο?
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency

Αποσυνδεδεμένος Yet!

• Επισκέπτης
  • **
    • Skype - Radioyet!
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 11/11/05, 21:03 »
Φιλε Καρχαbaloo! Φυσικα εχεις δικιο, παιδεραστης ειναι αυτος.. Αλλα και βιαστης και μαλιστα με την Βουλα!! Γιατι οταν κανεις κατι σεξουαλικα σε ενα αλλα ατομο χωρις την θεληση του τοτε το ΒΙΑΖΕΙΣ το ατομο αυτο... Για να το ξεκαθαρισω η κοπελλα δεν τον σκοτωσε τον Βιαστη (Παιδεραστη) αλλα απλα λογο της Ψυχικης της καταρευσης απλα..ατοκτονησε κοβοντας τις φλεβες της και στα δυο της χερια...Δεν ξερω αν εχεις προσωπικα γνωρισει καποια κοπελα που εχει ζησει αυτην την εμπειρεια αλλα ειναι κατι το τερατωδες..Το ενια μεχρι δεκαξι σημαινει οτι η κοπελα χωρις την θεληση της ικανοποιουσε τις αρρωστες ορεξεις και παραλληλα εσβηνε τις ορμες του Βιαστη(παιδεραστη) πατερα της απο τοτε που ηταν ενεα χρονων μεχρι τα δεκαεξι της που αυτοκτονησε... Με εκτιμηση..Χρηστος

Αποσυνδεδεμένος Yet!

• Επισκέπτης
  • **
    • Skype - Radioyet!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 12/11/05, 14:01 »
Στον Φλεβαρη μηνα του 1977...

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #16 στις: 13/11/05, 21:29 »
Σκληρός και δυνατός στίχος, η μουσική είναι λίγο άτοπη ως προς το κομμάτι. Καλή δουλειά πάντως  :P

Αποσυνδεδεμένος Κατερινα_

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 15/11/05, 12:33 »
Η μουσική , μου ακούστηκε κι εμένα σαν λάθος. Οι στίχοι σαν θέμα είναι πολύ δυνατοί χρειάζονται περισσότερη δουλειά όμως για να αναδειχθούν ουσιαστικά (τεχνική επεξεργασία εννοώ).

Αποσυνδεδεμένος Cuenca_60R

• Παλιός
  • Gainta lover!!!Ο εραστής του άσκ**λου.
    • Προφίλ
    • Cuenca's web-place!!!
« Απάντηση #18 στις: 03/01/06, 01:59 »
Ωραιο φίλε μου...Πολύ αγγίζει ο στίχος...είναι ένα θέμα επίκαιρο...και παντώς καιρού.Θα ήθελα όμως να μου κάνεις μια χάρη...Βρες κάποιον άλλον να τα τραγουδάει...είναι κρίμα γιατί πιστεύω ότι χάνουν πολύ τα τραγούδια σου...Εσύ έχεις φωνή για άλλο στυλ...π.χ. 80s' ok?Keep going μ αρέσει η δουλειά σου...
Για να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας πρέπει να διαφυλάξουμε το παρελθόν μας.