Kαταρχας αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει

..Οποτε οποιος θελει να συνδυασει βουνο και θαλασσα ας κανει καμια βολτουλα στην ανατολικη αρκαδια.Ο ελατοσκεπασμενος(και καμμενος ευτυχως μονο μια φορα) Παρνωνας συνδυαζεται αψογα με τις παραλιες της Κυνουριας(Αστρος,Ξηροπηγαδο,Τυρος,Σαμπατικη,Λεωνιδιο κ.α.).Μπορειτε να μεινετε ειτε σε καποιο παραλιακο μερος..Θα προτινα οχι μεσα σε χωριο για λιγοτερη ησυχια.Ειτε αν θελετε δροσια σε καποιον απο τους νεους ξενωνες των ορεινων χωριων(Αγιος Πετρος,Αγιος ιωαννης,Καστανιτσα,Κοσμας,Καρυες,Ανω δολιανα(το χωριο του Λαλιωτη

)).
Στια παραλιακες περιοχες θα απολαυσετε ωραιο φαι(ενταξει οχι παντου

) και ειδικα στην παραλια του Λεωνιδιου στην Πλακα.
Στα ορεινα παλι θα βρειτε καλο φαι ειδικα στις Καρυες και στην Καστανιτσα.Απο τις πολλες ταβερνες του Αγιου Πετρου(το κεφαλοχωρι) διαλεξτε "το στεκι του μουστακα"(απο φαι σκιζει απο σερβις οχι τοσο

) και τη γωνια του μιχαλη!
Η περιοχη για να πω την αληθεια δεν φημιζεται ιδιαιτερα για καποιο ψητο(κοψιδι δλδ

) αλλα οι τυποι ξερουν να φτιαχνουν πολυ καλο βραστο(το σιχαινομαι

) και γουρουνοπουλα!Ειδικα η γουρουνοπουλα ειναι ολα τα λεφτα!
Απο διασκεδαση ενταξει η περιοχη δεν ειναι και Μυκονος αλλα στο Παραλιο Αστρος θα βρειτε αρκετα ησχυχα μπαρακια.
Απο τα πολλα πανηγυρια αυτο που μου εχει μεινει ειναι το πανηγυρι στο χωριο Ελατος τελη Αυγουστου!Κατω απο τον τεραστι Πλατανο με μουσικες κλπ

και με πολυ καλη γουρουνοπουλα τυρια κρασια κλπ

!!!
Το clue σε ολη την υποθεση ειναι να ψαχνεστε!Θα βρειτε υπεροχα μερη ειδικα πανω στον Παρνωνα(εγκατελειμενα μοναστηρια(εκει σφαξαν τις καλογριες..),φοβερα χωρια κλπ).
Eγω παντως θα παω με φιλους 3-4 μερες να μεινουμε στο σπιτι στον Αγιο Πετρο

(σημαντικη πληροφορια

)
Αλλο μερος που γουσταρω τρελα ειναι τα Χανια!Αλλα δεν ειμαι καταλληλος να πω.Το μονο που θα πω ειναι οτι γα φαι(χειμωνα περισσοτερο) φοβερη ταβερνα ειναι το...(το ξεχασα γμτ.....

)..Τεσπα στον πρωτο παραλληλο πανω απο την παραλια.Φοβερο φαι εξω απο τα τουριστικομαγαζα με τα "φρεσκα" ψαρια και τις "αλμυρες" τιμες

Για διαμονη παντως δεν θα προτεινα τις περιοχες δυτικα των χανιων(Αγια Μαρινα κλπ)..Γινεται ο χαμος.Ειναι συνεχεια πηχτρα..Εγω δεν το λεω διακοπες αυτο...

Εμεις φετος λεμε να παμε καπου καμπινγκ..Εγω η αληθεια ειναι εχω ψηθει για καμια Μιλο η Σεριφο!(η κανα Αστρος στην τελικη

)
αυτα τα λιγα!