Αρχικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
Όλα όσα ειπώθηκαν μου είναι περίπου γνωστά.Το θέμα προέκυψε όταν πριν απο μερικές ημέρες ξεκίνησα μαθήματα με δάσκαλο και μου έβαλε να παίξω ένα απλό ρυθμικό κομμάτι για να δεί πού ακριβώς είμαι.Έγω όταν το είδα σκέφτηκα " Α! αυτό είναι εύκολο, τό'χω",στο δεύτερο μέτρο με σταμάτησε "Λάθος!" μου είπε "Αργε'ίς πολύ να σκεπάσεις στις παύσεις.Εν ολίγης ο τρόπος που μου έδειξε να μετράω είναι ο εξής: (βλ. παράδειγμα στο αρχικό post)
1ος χρόνος : Χτυπάς όταν ξεκινάει το πόδι να κατεβαίνει
2ος χρόνος : Το όγδοο πάλι όταν το πόδι αρχίζει να κατεβαίνει και στην παύση ογδόου που ακολουθεί μπουκώνεις πρίν το πόδι ανέβει , την ώρα που ξεκινάει η κίνηση δηλαδή.
Δέ ξέρω τι να κάνω ξέρω είναι λίγο περίεργο ,ο άνθρωπος έχει πτυχίο στη κιθάρα και το να αμφισβητώ τα όσα λέει με κάνει και να νιώθω κάπως άβολα.Έγραψα το κομμάτι στο GuitarPro 5 και το έβαλα να παίζει με τον μετρονόμο, όταν το παίζω όπως ήξερα να μετράω δεν χάνω σχεδόν καθόλου(ή έτσι νομίζω?),όταν προσπαθώ να το παίξω με τον τρόπο που λέει είμαι άλλ'αντι άλλων.Νομίζω οτι κολλάει στην κίνηση του ποδιού και δεν ακούει το πού ακούγονατι οι νότες χρονικά.
Επειδή στο χωριό που μένω δεν έχω κι άλλες επιλογές για δάσκαλο να πάω και να συγκρίνω θα ήθελα να με βοηθήσετε . Είναι λάθος τα όσα μου λέει?