Toλμω να πω οτι η συμπεριφορα μεγαλης μεριδας του κοινου στο schoolwave ειναι η χειροτερη που εχω δει σε συναυλια.Ουτε στο rockwave τετοιος χαμος.Ελεος

.Παρακολουθουσα ενα συγκεκριμενο μπουγιο 4-5 14χρονων μπροστα μου απο την αρχη της 3 μερας του φεστιβαλ.Τα παιδια ηταν τρεντακια(αυτο δεν πολυμετραει,αλλα η εμφανιση τους αρχικα δεν εδειχνε κατι απο το τι στο καλο θα καναν,δλδ τετοια συμπεριφορα που ειδα θα την περιμενα απο πανκια πχ.),απο το πρωτο κιολας γκρουπ και ακομη και στα πιο ηρεμα τραγουδια χτυπιοντουσαν σα τρελαμενα μεταξυ τους,ξυλο κανονικο οχι αστεια!!!!!!!!!!!!Να βαραει ο ενας τον αλλο και να σπρωχνουν-ριχνουν αναποδες και στους γυρω.Εγω ημουν με την παρεα μου και ειχαμε μαζι μας και το 9χρονο αδερφακι του ενος.Τα λαλακισμενα επεσαν 10 φορες πανω σε μενα και στους φιλους μου με φορα.Καποια στιγμη,οταν ειδα πως το αγριεμενο βλεμμα δεν πιανει αρχιζω το βρυσιδι σε ενα απο αυτα σε εντονο υφος(βασικα χειρονακτικο βρυσιδι ηθελε αλλα δεν ειμαι πατερας του για να το συμμορφωσω οπως του πρεπει).Μαλλον πηρε μπρος ο εγκεφαλος του και δεν ξαναπλησιασε χοροπηδωντας.Βρηκαν αλλου χαρα,πεφταν πανω σε αλλη παρεα και συνεχιζαν τα μπουνιδια.Το αδερφακι του παιδιου ειχε ''μεινει'' κανονικοτατα και πως να του εξηγησεις οτι αυτη δεν ειναι κανονικη συμπεριφορα κοινου αλλα κανιβαλισμοι ορισμενων κακομαθημενων.Τελικως,μου χαλασαν ολη τη βραδυα και το στραβο ειναι οτι και τις 2 προηγουμενες μερες ειμασταν στο ιδιο μερος και δεν ειχαμε τετοια νουμερα.Και αυτα χαιρονταν μεσα στον ακαταληπτο μαζοχισμο τους

.Αισχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα οσων αφορα τα γκρουπ ξεχωρισα definite x,sagga(αν και αλλα περιμενα να ακουσω βαση του ειδους που λεγαν οτι παιζουν),sober,delirium.Τεσπα,ντροπη σε ολα τα χαζοκαγκουροχτυπημενα που κυκλοφορουν ελευθερα σε συναυλιακους χωρους.

.Να σημειωσω ,τελος,πως το φετινο schoolwave ηταν χειροτερο απο το περσινο.