Kαλα πηγα τελικα χτες αλλα δεν τρελαθηκα κιολας..Ο κοσμος ηταν παρα παρα παρα πολυς.Σε ασφυκτικο επιπεδο..Τα συγκροτηματα δεν πολυ λεγαν.
Αναλυτικα.
Οι sagga(των οποιων ειμαι τραγουδιστης

6622245566

) πιστευα πως θα ελεγαν αγρια μιας και σαν κομαμτι απο τα ηχεια επιαζε το holy wars..Τι σχεση εχει με το stoner rock που και καλα θα παιζαν δεν ξερω...Επισης ειναι στονερ και παιξαν μεταλικα....

...Τεσπα τουλαχιστον ρε παιδια μην κοτσαρετε ταμπελες.Παντως γενικα ηταν αρκετα καλοι.
Μετα θυμαμαι τους αλλους που παιξαν funkies και μου φανηκαν ωραιοι και πηγαιναν με τον χωρο αν και δεν ακουω τετοια μουσικη.
Καλα τους χιπχοπαδες δεν τους αναφερω.....Βγαλτε ριμες και ενταξει..μπανανα φακλανα...
Μετα οι αλλοι κατι λεγαν αν και δεν προσεξα ειχα παει για μπυρα

Μετα ηταν οι υπερκαφροι που προσωπικα δεν συμπαθω και δεν νομιζω οτι ειναι και κατι σπουδαιο η μουσικη τους...Θα ηθελα να ξερω...υπαρχει τοσος κοσμος που ακουει deathcore? ???Τα κοριτσια γουσταραν παντως....

Μετα παλι μια απο τα ιδια με τους steel blood που παραολαυτα ξερουν να παιζουν και το εχουν.
Και μετα οι Lust που παιζαν μεταλ λεει..Επαιξαν haunted η κανω λαθος?Παντως τα κομαμτια που επαιαξαν περισσοτερο hardcore θυμιζαν...
Ο λογος που πηγα ειναι να δω τον αγγελακα τζαμπα και δεν τον ειδα γιατι ηθελε η παρεα ναφυγουμε...λαλακια...Εχω δικαιολογια ομως..Εγω θελω τρυπες οχι αγγελακα

..και καλυτερα..Ημουν μπροστα στους τελευταιους και αρχισαν κατι κοριτσακια να φωναζουν ρυθμικα "αγγελακας" ¨"αγγελακας"
ετσι εγω ως υπερτατος εξυπνακιας αρχιζ και φωναζω τρυπες τρυπες...Γυρναει η μπροστινη μου και μου λεει τρυπες δεν λεει πια ρε....Της λες οι τρυπες γαμανε

...μου λεει ναι ενταξει αλλα δεν δεν λενε πια(αληθεια τι εννοουσε ακομα δεν εχω καταλαβει..

) και μετα γυρναει και η διπλανη μου και μου λεει ο αγγελακας ηταν οι τρυπες....Εκει θα το τρωγε το σφαλιαριδι αλλα κρατηθηκα

...Δεν θελω να αναλυσω αλλο το φαινομενο Αγγελακας και τους φανς τους που ειναι πολυαριθμοι πια

..γιατι θα εχουμε θυματα....

Μια σημειωση...Συγνωμη ρε παληκαρια...αλλα σε συναυλιες δεν εχετε ξαναπαει?Περιμενετε στο σκουλγειβ να ριξετε ξυλο?....Τι να πω...Στερηση φαινεται....
Και τα δυο Hits απο το χθεσινο...
Ο τυπας με τη μπλουζα anthrax το κολλητο παντελονι και τα τεραστια sneakers που οταν δημιουργουνταν "κυκλος" ετρεχε γυρω γυρω(True fan!!!

)
Και η ατακα "μαθε να σπρωχνεις ρε"(αν και ειχε δικιο)
PS Kαμια χεβι/θρας/θρας/ντε μπλακ εστω μεταλ μπαντα θα δουμε ποτε???Πηξαμε πια στην τρεντουλια...Κατι μου λεει οτι καλες τετοιες μπαντες πανε αλλα κοβονται..