Είστε γρήγορα πιστόλια! Ούτε που κατάλαβα για πότε προλάβατε κι απαντήσατε.
@gkou, την παραλία των Βατερών πάντως, στη συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι απίστευτη παραλία!
@XoLiDoXoS ωραίος! Θα δούμε πώς θα κυλήσουν τα τραγούδια, τα myspace και τα γιουτιούμπια. Για την ώρα, είμαι σε μία φάση που πειραματίζομαι και αργότερα, θα δω στην πράξη τι συμφέρει να σπρώχνω εκεί κι εκεί. Επειδή αυτές οι ηχογραφήσεις, έχουν γίνει σταδιακά, δε μπορώ να τις γυρίσω σε βίντεο. Έχω σπάσει δε τόσο πολύ τα νεύρα μου από άσχημα takes, που δε νομίζω στο βίντεο να φαινόταν ωραία η έκφραση του πολύ εκνευρισμένου μουσικού. Ήδη στην ερμηνεία φαίνεται ο εκνευρισμός εν μέρει. Πιο πριν, είχα ανεβάσει ένα βίντεο κιθάρα - φωνή το τραγούδι "τι να σου προσφέρω" των 2002GR και αν μ' έβλεπες, θα με φοβόσουν

Πιο μετά, ύστερα από αρκετή μελέτη, θα αρχίσω σιγά σιγά να ανεβάζω βιντεάκια με απόλυτη ψυχραιμία, unplugged διασκευές κάποιων τραγουδιών μου και βλέπουμε.
Και μη νομίζεις, μπαίνω ώρες ώρες και στη λογική "να στείλω τώρα σε όλους mp3, ή να τους παραπέμψω στο myspace για να το σπρώξω και να έχω views. Γιατί, αν κυκλοφορούν τα mp3 από δω κι από κει, δε θα επισκέπτεται κανείς το myspace, ενώ απ' το youtube, γίνεται να κατεβάσεις και να έχεις το βίντεο, οπότε και πάλι, δε μπαίνεις να το ακούσεις.
Πέρα απ' όλα αυτά, θα ήθελα κάποια πράγματα, να γίνονται τελετουργικά, σαν μία παράδοση. Δηλαδή, να ακούει κανείς τη μουσική μου, με το να βλέπει το όλο κλίμα που προκαλείται απ' το myspace μου. Είναι αλλιώς, απ' το να ακούει κανείς τη μουσική μου στο άη πόουντ, να περιμένει τον ηλεκτρικό και να βρίζει.
Περνάω και μια φάση του τύπου "που θέλω να παίζεται και που όχι" η μουσική μου. Πήγα και κατοχύρωσα ό,τι έχω κυκλοφορήσει και τα δήλωσα και στην ΑΕΠΙ. Φαντάσου να βρω ένα φίλο που να 'χει μια ωραία καφετέρια με ξαπλώστρες στα Βατερά και να έχω φροντίσει έτσι ώστε να ακούνε το τραγούδι μου όσοι παν εκεί να κολυμπήσουν, να παίξουν ρακέτες, να κάνουν ηλιοθεραπεία. Αυτομάτως ο άλλος το συνδυάζει στο μυαλό του έτσι. Πόσοι δεν έχουν συνδυάσει τη μελισσούλα του Μπίγαλη με το καλοκαίρι!
Τώρα, όσο για το Δωμάτιο, είναι ένα τόσο freestyle τραγούδι και μουσικά και λειτουργικά, όπου είμαι σε φάση που μ' ενδιαφέρει πιο πολύ το αντίθετο απ' τα παραπάνω, δηλαδή, να υπάρχει σε κάθε κινητό και να είναι πιο πολύ το τραγούδι όλων των παρεών. Είναι χαβαλετζίδηκο. Και που να το κυκλοφορούσα και με τους πραγματικούς στίχους (οι οποίοι είναι αρκετοί, τουλάχιστον 40 στροφές).