Αποστολέας Θέμα: Σεισμος σημερα 8/6 στις 3.26...  (Αναγνώστηκε 13138 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sof1a

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • https://www.facebook.com/SummerCampTheBand/
Απ: Σεισμος σημερα 8/6 στις 3.26...
« Απάντηση #25 στις: 08/06/08, 20:15 »
Προς το παρόν μόνο 2 νεκρούς έχουν αναφερει...και λέω μόνο γιατί προσωπικά φοβόμουν για περισσότερους...

4... Ο θεός βοηθός... Μακάρι να είναι και οι τελευταίοι.

Αποσυνδεδεμένος Crazy Heart

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 09/06/08, 01:07 »
Ποιοι κ που τον καταλαβατε???

Εγω ειμαι Σπαρτη κ κουνιομουν για καμια 20ρια δευτερολεπτα...
πω πω τόση πολύ ώρα?
εδώ (Λάρισα) τον κατάλαβα αλλά για πολύ λιγότερο..
Music makes the people come together

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: 09/06/08, 01:45 »
Ποιοι κ που τον καταλαβατε???

Εγω ειμαι Σπαρτη κ κουνιομουν για καμια 20ρια δευτερολεπτα...
πω πω τόση πολύ ώρα?
εδώ (Λάρισα) τον κατάλαβα αλλά για πολύ λιγότερο..

Λογικο, μιας και ησουν πιο μακρια απο το επικεντρο απο οτι εγω... ;)

Αποσυνδεδεμένος SWEET*STRINGS

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 09/06/08, 16:21 »
Ναι..Καλη φαση ηταν...
Μιλαγα εκεινη την ωρα με τον parlats στο τηλεφωνο και του ελεγα πως κουναγε για αρκετη ωρα....
Εκεινος βεβαια δεν καταλαβε τπτ ο αναισθητος.. ;D

Πώς να το καταλάβω ρε? Ορθιος να μαζεύω το σπίτι? Ενώ εσύ σεισμογράφε κατέγραψες τα πάντα, ουστ  ;D ;D
τι έκανες φασίνα ? ''αρε να ποιός χαλάει τη πιάτσα'' ενας γάμος θα σε σώσει ;D

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
  • Θα λέω ψέματα πως δε θα ξαναφύγω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: 09/06/08, 18:04 »
   Ταξίδευα με το λεωφορείο και ήμουν ανάμεσα Πύργο - Πάτρα (1 χλμ περίπου από το επίκεντρο).
Στην αρχή νομίζαμε πως ο οδηγός ήθελε να μας σκοτώσει αλλά μετά καταλάβαμε πως επρόκειτο για σεισμό. (Είδαμε τις κατολισθήσεις στην εθνική και αυτοκίνητα παρκαρισμένα αριστερά και δεξιά.)
    Το χειρότερο ήταν πως όλα τα δίκτυα ήταν μπλοκαρισμένα, για ώρα δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με κανέναν να μας πει τι ακριβώς έγινε κι αν αυτοί που αφήσαμε πίσω είναι καλά. Μάλιστα, δίπλα μου καθόταν η μητέρα μιας φοιτήτριας που τελευταία στιγμή άλλαξε το εισητήριό της και δεν μπορούσε να μάθει τι κάνει η κόρη της.
« Τελευταία τροποποίηση: 09/06/08, 18:08 από Μένια.. »
There's a shark in the pool
And a witch in the tree
A crazy old neighbor and he's been watching me
And there's footsteps loud and strong coming down the hall

Αποσυνδεδεμένος Ibanezακιας

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Do you see me?
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: 09/06/08, 18:18 »
Εγώ ο αναίσθητος δεν κατάλαβα τπτ. Η πλάκα είναι ότι εκείνη την ώρα μίλαγα με την κοπέλα μου στο τηλ και προσπαθούσε να κρατήσει την τηλεόραση...

Αποσυνδεδεμένος taxfreesax

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • why so serious ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: 09/06/08, 18:24 »
..οντως κουνησε ΚΑΙ στα Γιαννενα...σχετικα χαμηλα ριχτερ (βεβαια)αλλα η διαρκεια ηταν παρατεταμενη με μια μικρη παυση..καμια 20ρια δευτερολεπτα σιγουρα...ζημιες ευτυχως δεν ειχε κατα εδω μερια...

Αποσυνδεδεμένος RORY GALLAGHER

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: 09/06/08, 18:30 »
εδώ πάτρα κάτι νιώσαμε πάντως ::)

Μένω 4ο και είδα πράγματα να φεύγουν,τοίχους να ραγίζουν,μπουκάλια να σπάνε κλπ...γενικά μεγάλη διάρκεια και δυναμη...ειδικά τα παλιά τα σπίτια την άκουσαν για τα καλά
Το καλό ήταν ότι αναβλήθηκαν τα μαθήματα που γράφαμε και ότι γέμισε η πλατεία κόσμο από το πουθενά Κυριακή μεσημέρι ;D ;D
.......sex fai skata kai ypnos!

Αποσυνδεδεμένος Spell@lchemist!

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: 09/06/08, 18:51 »
Πλάκα πλάκα, οι Πατρινοί και οι απο γύρω ας πούνε καμιά κουβέντα παραπάνω προς ενημέρωση...

ελα ζουμε...κουνησε ΠΟΛΥ...βασικα ηταν η πρωτη φορα που ψιλοχεστηκα απ το φοβο μου,γιατι δεν ειχε ξαναγινει κατι τοσο δυνατο..και ο μλκς,αντι να τρεξω αμεσως εξω,εκεινη τη στιγμη,καθομουν μεσα,και σκεφτομουν:τωρα πρεπει να βγω απ το σπιτι...και ειχα μεινει εκει και δεν κουνιουμουν..
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: 09/06/08, 19:04 »
Πλάκα πλάκα, οι Πατρινοί και οι απο γύρω ας πούνε καμιά κουβέντα παραπάνω προς ενημέρωση...

ελα ζουμε...κουνησε ΠΟΛΥ...βασικα ηταν η πρωτη φορα που ψιλοχεστηκα απ το φοβο μου,γιατι δεν ειχε ξαναγινει κατι τοσο δυνατο..και ο μλκς,αντι να τρεξω αμεσως εξω,εκεινη τη στιγμη,καθομουν μεσα,και σκεφτομουν:τωρα πρεπει να βγω απ το σπιτι...και ειχα μεινει εκει και δεν κουνιουμουν..
Αγορίνα, είχα γράψε και το όνομα σου σε κείνο το πόστ, αλλα είπα μετά να το σβήσω.

ΧΑίρομαι που η μόνη λέξη που είπες ήταν "κούνημα" και όχι κάτι χειρότερο.Εχω έναν ακόμα Πατρινό υπόψιν...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος taxfreesax

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • why so serious ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: 09/06/08, 19:05 »
καθομουν μεσα,και σκεφτομουν:τωρα πρεπει να βγω απ το σπιτι...και ειχα μεινει εκει και δεν κουνιουμουν..

ο πανικος ειναι ο χειροτερος συμβουλος σε τετοιες περιπτωσεις...ψυχραιμια παιδια..

Αποσυνδεδεμένος Spell@lchemist!

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: 09/06/08, 20:45 »
@Isnogood & taxfreesax: ειχε συμβει μια ιστορια,στις σιδηροδρομικες γραμμες στο Ριο πριν 2 χρονια,οπου πεθανε μια κοπελα...η οποια ειχε καθησει μες στη μεση,και ξεχασμενη μιλαγε στο κινητο της...οπου καποια στιγμη βλεπει το τρενο απο μακρια να πλησιαζει,και ενω ειχε χρονο να φυγει,απλα καθησε εκει μεχρι που σκοτωθηκε..ε αυτο το πραγμα δεν το καταλαβαινα...μεχρι που λεω πραγματικα χθες,δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι δεν κουνηθηκα απ τη μεση του σπιτιου,ενω απο μεσα μου ελεγα:βγες εξω ρε ηλιθιε...πιθανοτατα να ειναι πανικος...αλλα δεν μπορω να το εξηγησω...

εκανε και σημερα το μεσημερι ενα μικροτερο,ημουν(για τους Πατρινους) 3ων ναυχαρχων,και ετρωγα και ηταν δυνατουλης,αλλα οχι σαν τον αλλο χθες...
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??