Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο Μενίδι τον νιώσαμε στις 3:30Χμμ...
Παράθεση από: Σταυροφόρος στις 08/06/08, 15:35Στο Μενίδι τον νιώσαμε στις 3:30Χμμ...Καλα, 3.26 ελεγε το ρολοι μου...
Ναι..Καλη φαση ηταν...Μιλαγα εκεινη την ωρα με τον parlats στο τηλεφωνο και του ελεγα πως κουναγε για αρκετη ωρα....Εκεινος βεβαια δεν καταλαβε τπτ ο αναισθητος..
Παράθεση από: Alex Flouros στις 08/06/08, 15:40Ναι..Καλη φαση ηταν...Μιλαγα εκεινη την ωρα με τον parlats στο τηλεφωνο και του ελεγα πως κουναγε για αρκετη ωρα....Εκεινος βεβαια δεν καταλαβε τπτ ο αναισθητος.. Καλα, εδω κουναγε αρκετα...κ ορθιος θα τον καταλαβαινες...6,2 λενε στις ειδησεις...Πώς να το καταλάβω ρε? Ορθιος να μαζεύω το σπίτι? Ενώ εσύ σεισμογράφε κατέγραψες τα πάντα, ουστ
Δε ξέρω Kamelot, κέντρο Αθήνας μένω, εδώ πάντως δεν κούνησε καθόλου.
Δυστυχως αρχισα να ακουω πεταχτα στις ειδησεις για νεκρους και τραυματιες ηδη..Νομιζα πως ηταν απλα ενα "ταρακουνημα" για ολους..Δυστυχως μαλλον εχει επιπτωσεις η ολη ιστορια..Τι να πω..Ευχομαι να μην εχουμε χειροτερα νεα..
Καλα ειναι δυνατον να μην το αισθανθηκατε στην Αθηνα? Εγω Λαρισα κ οχι μονο κουναγε κ για κανα λεπτο αλλα ηταν πολυ δυνατος, αφου κατεβηκαν οι γυρω πολυκατοικιες στο δρομο...Επισης Λιβαδεια που ειναι η αδερφη μου, λεει κ εκει ηταν πολυ δυνατος κ με μεγαλη διαρκεια. Το ασχημο ειναι πως συνεβη την ωρα που ημουν στο μπανιο...ομολογω πρωτη φορα κατουρησα σε κινουμενο στοχο. Περα απ την πλακα ελπιζω να μην εχουμε απωλειες.