Λοιπον, αφου για καιρο ψαχτικα για πεταλιερες κλπ, δοκιμασα διαφορα, ακουσα διαφορα... Αποφασισα οτι ειναι πεταμενα λευτα το να παρω μια πεταλιερα, αφου το μονο που χρειαζομαι ειναι distorsion. τα υπολιπα ειναι μεν ωραια, θα ηθελα να πειραματιστω, αλλα δεν χωρανε στον ηχο μου, για οσο τουλαχιστων παιζω την μουσικη που παιζω τωρα.
Σκευτικα λοιπον να παραμεινω με το metal zone μου, να παρω και αλλο ενα πεταλακι distorsion ωστε να εχω δυο ηχους να αλλαζω μεταξι τους, και αυτο να ειναι ολο... Πιστευω οτι μου φτανει... Και αλλωστε, τα πεταλακια ειναι πολυ πιο φτηνα, και μπορω που και που να περνω ενα αμα χρειαστω κατι επιπλεων.
2 πεταλια ομως, με το ιδιο εφε, στην σειρα, θα ειναι ενταξη; βεβαια, θα λειτουργει το καθενα ξεχωριστα, και οταν το ενα λειτουργει το αλλο δεν θα λειτουργει, οποτε δεν βρισκω που ειναι το προβλημα, αλλα αδυνατω να κατανοησω τον τροπο λειτουργειας των πεταλακιων οποτε καλητερα να ρωτισω πρωτα...
Υστερα, θα ηταν καλητερο το δευτερο πεταλι να ειναι και αυτο metal zone η να κοιταξω για κατι αλλο; Πιο πολυ το σκευτομαι για το metal zone, και υστερα για το os.
τι λετε;