Βασικά, μιας και έχει κρύο έξω, δεν λέει με τίποτα για κάτι παλαβό και outdoor, αν και μια βολτίτσα παραλιακώς, με κάνα μπουφάν δεν βλάπτει, για καμιά δυο ώρες.
Άλλωστε κάποιοι τους 4 τοίχους τους έχουμε βαρεθεί. Όποτε μπορούμε χρειάζεται να κοιτάμε λίγο ουρανό, λίγο θάλασσα, λίγο φύση, όσο μπορούμε να απολαύσουμε την φύση εδώ στην πόλη. Από την άλλη κυκλοφορεί και πολύ κόσμος έξω αυτές τις μέρες, πράγμα το οποίο απολαμβάνει κανείς, έαν μπορέσει να βρει κάνα τραπεζάκι, σε καμιά καφετέρια, κάνα μπαράκι, σε στυλ πασαρέλας Μικρολίμανου, έτσι ώστε να χαζεύει και το κόσμο που πηγαινοέρχεται. Εγώ το γουστάρω πολύ αυτό.
Αυτό προσφέρεται περισσότερο για πλακίτσα και μπλα μπλά, ενώ η παραλία αργότερα, για να πούμε και κάτι πιο σοβαρό και πιο φιλοσοφικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα ανακατέψουμε! Και τα δύο πάντως αυτά κυρίως παρεϊστικα και όχι οικογενειακά, μιας και μάλλον θα ήταν αυτά που θα επακολουθούσαν μετά την ΜΑΣΑ- ΠΙΩΜΑ στο σπίτι, για όσους μπορούν και θέλουν να το περάσουν οικογενειακά.
Συμφωνώ με τον Hot Sauce, αλλά στην περίπτωση του οικογενειακο-παρεϊστικα, ότι το καλύτερο είναι σπίτι μου σπιτάκι μου! φτιάχνεις τα ωραία σου τα φαγητάκια, έχεις και τα ωραία σου τα οινοπνεύματα, άνετος χώρος όλος δικός σου, ζεστασιά, βάζεις και τα τραγούδια που αγαπάς, έαν γουστάρεις παίζεις και κάνα επιτραπέζιο, από πρέφα έως μονόπολυ και γλυτώνεις ΚΙΝΗΣΗ - ΣΑΡΔΕΛΙΑΣΜΑ - ΚΑΙ οικονομικό πιασοκώλιασμα.
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν, ότι μπορούν να απολαύσουν καλύτερα μία έξοδο σε ένα μαγαζί, άλλες μέρες, πέρα των γιορτινών.
Βέβαια κάποιοι έχουν ένα κόλλημα, να βρίσκονται με πάρα πολύ κόσμο μαζί, για πολλούς και διάφορους λόγους, οπότε ΤΩΡΑ είναι που θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους, να χωθούν με το ζόρι σε κάποιο μαγαζί και να απολαύσουν την ασφυκτική κομποστοποίηση και την χαοτική αντιεξυπηρέτηση.
Καλός πολίτης Freemind! Από ότι καταλαβαίνω, δεν είναι απαραίτητο να είσαι πολύ κοντά στο τέλος της Θητείας σου, αλλά έχουν περάσει τα "δύσκολα". Πριν 5 χρόνια περίπου ήμουν ΑΣΔΥΣ. Καλά ξεμπερδέματα φίλε μου και καλό υπόλοιπο. Εγώ τότε, φύλαγα 8 ωρη σκοπιά στο Ιντερκοντινένταλ, μέχρι της 5 το πρωί, για την Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων και τη Ρεβεγιόν τους. Σίγουρα όχι ότι καλύτερο για πρωτοχρονιά. Αλλα μερικοί μήνες είναι φίλε μου, θα περάσουν και λόγω διαφορετικότητας από την υπόλοιπη ζωή σου μένουν και "αξέχαστοι"..χαχαχα! Χρόνια πολλά και καλές γιορτές και σε σένα με κάμια άδεια για το σπιτάκι σου.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!