Σου κακοφάνηκε γιατί παρεξήγησες τις προθέσεις.Καταρχήν να πω πως η συγκεκριμένη κιθάρα ΔΕΝ έχει κανένα τρομερο sustain,ειδικά με το distortion το οποίο χρησιμοποιώ.Οι "μεγάλες" νότες και τα sweeps ήταν εκεί διότι,ένας σωστός-φυσιολογικός αυτοσχεδιασμός έχει και αργά και γρήγορα μέρη.Την περισσότερη ώρα μάλιστα παίζω αργά και όχι γρηγορα.Δεν φταίω εγώ αμα παίζω καλα sweeps,δηλαδή δεν σημαίνει πως επειδή κατέχω αυτήν την τεχνική σε μεγάλο βαθμο και μπορώ να την ενσωματώνω στο παίξιμο μου ότι το κάνω για "φιγούρα"!Στο you tube έχω πολλά βίντεο τα οποία θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν αυτό το σκοπό.Δεν τα ανέβασα εδώ όμως επειδή εδώ δεν κάνουμε επίδειξη αλλά μουσικές προσπάθειες.
Το βίντεο αυτό είναι το ένα και μοναδικό "take".Μόλις είχα κατεβάσει την tab για το guitar pro και αυτό που ακούτε είναι η πρώτη μου προσπάθεια στο κομμάτι.Καμία πρόβα,κανένα πλάνο.όπως και στο brothers.Τώρα αν σου φάνηκε "αρπαχτή" δικαίωμα σου.Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μια άλλη λέξη,αλλά ίσως δεν θεωρείς πως είναι ενοχλητικό και προσβλητικό να λες στον άλλον "αυτό που έκανες είναι μια αρπαχτή".Δεν ξέρω,ίσως δίνω μεγάλη σημασία στις λέξεις.Πάντως η ελληνική,δόξα τω θεώ,έχει πολλές λέξεις.Μια άλλη λέξη θα ήταν καλύτερη πιστεύω.
Για την δομή στην οποία αναφέρεσαι πρέπει να τονίσω πως η κιθάρα στην δική μου διασκευή παίζει σε πολλές περιπτώσεις το ρόλο της φωνής.Σε κάποια σημεία μάλιστα παίζει σχεδόν τις ίδιες νότες με την φωνητική γραμμή.Οπότε δεν βλέπω πως θα γίνει αυτό που λες.
Τεσπα,χαίρομαι που επιστρέψαμε σε μουσικό επίπεδο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.
Φαίνεται οτι δεν έγινα κατανοητός, αλλα τέλοσπάντων, μετά απο αυτό το πόστ, δεν ξέρω τί να σου πρωτοεξηγήσω οτι παρεξήγησες. Πλεον κρατάς εσύ το σκήπτρο του επιθετικού στη κουβέντα, γιατι τώρα εσύ σε κάθε κουβέντα θεωρείς οτι σου κάνω επίθεση. Αν και ΑΥΤΟ το ποστ σου φαίνεται επιθετικό,κρίμα.
Ουδέποτε μίλησα στο ποστ για φιγούρα, ουδέποτε είπα οτι είναι αρπαχτη, αντιθέτως, είπα δίνεις την εντύπωση. Και όπως μου το περιέγραψες οτι το ηχογράφησες, βρες μου εσύ καλύτερη λέξη.
Ξέρω οτι υπάρχουν και αργά και γρήγορα μέρη, αλλα αυτό που ήθελα να τονίσω είναι οτι αμέλησες τα μέρη της ενδιάμεσης ταχύτητας.Πήγες στα άκρα, και παρέλειψες μια πιο στρωτή ταχύτητα.
Όσον αφορά τη δομή, δε μπορω να προσέξω καμια φράση που να τη παίζεις πάνω απο μια φορά.
Παρόλα αυτά, με αφορμή το βίντεο σου, θέλω να θίξω ένα ζήτημα που αφορά τους αυτοσχεδιασμούς.
Μας λές οτι δεν ήταν μελετημένο, οτι το έβαλες να παίζει και ότι σου βγεί πάνω στο παίξιμο. Το οποίο δεν ήταν κακό, αντιθέτως έγιναν κάποια ωραία περασματάκια, κάποιοα sweeps που όλοι θα ήθελαν να κάνουν. Ωραία ως εδώ. Αλλα θα ήθελα να μου εξηγήσεις αυτό το κάτι το μή μελετημένο, και πρόχειρο ουσιαστικά, γιατι κακά τα ψέματα, αυτό που μου περιέγραψες είναι πρόχειρο, σε ποιο τομέα μπορεί να σηκώσει κριτική.