Μια και η γυναίκα μου εργάζεται στο τμήμα καρτών της Τράπεζας Κύπρου σου λέω πως αν έχεις κάρτα prepaid τηε Κύπρου δεν μπορεις να τη χρησιμοποιήσεις για να κάνεις αγορές με δόσεις.
Δυστυχως φιλε πηρα και γω τηλεφωνο στα κεντρικα και μου ειπαν οτι δεν χρησιμοποιουνται αυτες οι καρτες για αγορες με δοσεις..
Σ'ευχαριστω παρα πολυ φιλε για την πληροφορια σου, να σαι καλα!!
Φιλε Μενελαε θα μου επιτρεψεις να σου δωσω μια συμβουλη...
Επειδη απο οτι καταλαβαινω δεν εισαι κανενας Ωνασης (οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα) και τα λεφτα σου τα μεζευεις με κοπο καλυτερα να ΜΗΝ παρεις κιθαρα με δοσεις...
Ειναι κατι πραγματικα δεσμευτικο, δε χωραει κανενας συναισθηματισμος (οι τραπεζες θα σου τηλεφωνουν καθε ενα λεπτο που θα αργησεις να τις πληρωσεις) και περισσοτερο αγχος θα σε γεμισει παρα χαρα για την αποκτηση της κιθαρας.
Το λες και μονος σου οτι τα λεφτα δε μαζευονται ευκολα.
Γνωμη μου? Κανε υπομονη/οικονομια και παρε μια με μετρητα. Ξερω τη λαχταρα που εχεις να αποκτησεις καινουρια κιθαρα αλλα και μονο που θα κοιμασαι μη χρωστωντας τιποτα και σε κανενα θα σε κανει να την απολαυσεις περισσοτερο. Μεγαλος βραχνας οι δοσεις. Εχει καταστρεψει κοσμο το πλαστικο το χρημα...
Δε θελω να δωσω δραματικο τονο στο post μου, απλα δεν ειναι ωραιο πραγμα να χρωστας ειδικα αν δεν αναβεις τζακι με 100ευρα...
Καλησπερα φιλε μου Γιωργο!!
Καταλαβαινω πολυ καλα αυτο που μου λες, και τοσο καιρο εγω ετσι πηγαινα..ελεγα θα τα μαζεψω ολα σιγα σιγα, και οτι θα κανω υπομονη, αλλα ξερεις λενε οταν ο αθρωπος κανει σχεδια ο Θεος γελαει!!Λογω απροοπτων και δυσαρεστων γεγονοτων, και αυτα τα λιγα που μαζεψα δεν καταφερα να τα κρατησω..υπομονη βεβαια θα μπορουσα να συνεχισω να κανω αλλα τωρα πια η κιθαρα μου με εγκαταλειπει (αν οχι με εχει εγκαταλειψει ηδη)!!Την εχω πεθανει στο service και σε διαφορετικα μαγαζια, την εχω τρελανει στην αναβαθμιση, αλλα τι να κανει πια και αυτη η κατακαημενη η squier!!Δεν προλαβαινω να χτυπησω νοτα, να κανω bend, και εχει κατεβει μισο τονο κατω!!Και δεν ειναι μονο αυτο, ολο προβληματα μου βγαζει και εχω βαρεθει να δινω λεφτα απο δω και κει ασκοπα..
Ε με ειδε ετσι αγανακισμενο και ο αδερφος μου και με λυπηθηκε

!!Μου προτεινε να κανουμε αυτο με την καρτα, το οποιο απορριπτεται βεβαια οπως ειπαμε και παραπανω γιατι απλα δεν γινεται.!!
Αλλα εχω ακουσει, και μου εχουν πει και φιλοι μου, πως αν εχεις τελοσπαντων καποιες καλες, φιλικες σχεσεις με αυτον που εχει το μαγαζι, μπορεις να του προτεινεις να κανετε κατι σαν "διακανονισμο" η κατι τετοιο, το οποιο ουσιαστικα ειναι ενας αλλος τροπος να δινεις δοσεις χωρις πιστωτικη βεβαια..γνωριζετε κατι??Τα λεω πολυ γενικα αλλα την κεντρικη ιδεα νομιζω την εδωσα..Ξερω οτι ειναι πολυ ασχημο να εχεις αγορασει μια κιθαρα, και οχι μονο, με δοσεις και καθε φορα που την κοιτας να ξερεις πως ουσιαστικα δεν ειναι δικη σου, αλλα πειτε μου εσεις παιδια μηπως υπαρχει κατι καλυτερο να κανω στην κατασταση μου???