Λοιπον κοιτα μια Schecter, που ειναι πραγματικα φοβερες κιθαρες και κατασκευαστικα και ηχητικα, θα σου παει περιπου ενα χιλιαρικο και λιγοτερο!!Σκεψου οτι μ'αυτα τα λεφτα θα παρεις μια κιθαρα με original floyd rose, μαονι σωμα, EMG μαγνητες που σπλιταρονται, και ειναι και set neck (ουσιαστικα ενα αλλο ειδος neck through της Schecter)!!H κιθαρα αυτη, ειναι ακριβως value for money, και στο λεω επειδη εχω παιξει ειναι καταπληκτικη!!
Τωρα η ESP eclipse, κατασκευαστικα ειναι παρομοια, εχει και αυτη original floyd, ειναι neck through αλλα εχει EMG 81/81 μαγνητες σε αντιθεση με τους 81/89 της Schecter, και εχει εβενο ταστιερα σε αντιθεση με το Rosewood της Schecter.!!Aυτην θα την παρεις με
http://www.dv247.com/guitars/esp-guitars-eclipse-i-ctm-fr-electric-guitar-black--47143, δηλαδη 500 ευρω παραπανω..Πιστευω οτι πανω κατω βρισκονται στα ιδια, απλως οι ΕSP ειναι Japan!!
Oι LP ειναι ομορφες κιθαρες και δε σε κατηγορω, πιστευω οτι αν την πας να στην "εγχειρησουν", χωρις να εχω πειρα απο κατι αναλογο, θα σου παει μαζι με την αγορα ενος καλου floyd 400-500 ευρω.Δεν ειναι τιμη που βαζω το χερι μου στη φωτια οτι ειναι αληθης..διαφερει απο μαστορα σε μαστορα..δεν εχεις παρα να ρωτησεις

!!