Επειδή έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα Muffs και μάλιστα έχω φτιάξει από κιτ και ένα κλώνο, είναι μεν πολύ καλό, καμία σχέση με τα Boss, αλλά είναι και κάπου σε μία κλίμακα χαμηλότερα από το Metal End το οποίο είναι πράγματι καταπληκτικό, περισσότερο πολύπλοκο σε κυκλώματα, πολύ πιο ευέλικτο και με τόσα ρυθμιστικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσεις να βρείς την χροιά που ψάχνεις.
Τώρα όσον αφορά την αγορά από το Ebay, όπως έχω πεί και στο παρελθόν, είναι κρίμα να τα σκάμε επειδή δεν έχουμε πιστωτική. Δεν χρειάζεται πιστωτική!
1. Πήγαινε σε μία οποιαδήποτε τράπεζα κύπρου.
2. Βγάλε αυθημερόν μία Prepaid Card με την ταυτότητα σου.
3. Ταυτόχρονα ενώ είσαι εκεί βάλε μέσα σε μετρητά όσα λεφτά χρειάζεσαι για την αγορά σου.
4. Την μεθεπόμενη μέρα που ενεργοποιείται κάνε την αγορά σου online και καθάρισες..
Εάν χρειαστείς να πάρεις κάτι άλλο στο μέλλον, βάλε πάλι όσα λεφτά χρειάζονται και την επόμενη θα μπορείς να κάνεις την συναλλαγή σου.
Και επιπλέον δεν μπορεί κανένας να σου πάρει λεφτά από μία Prepaid Card με οποιαδήποτε υποκλοπή ή άλλο κόλπο, αφού δεν είναι πιστωτική αλλά χρεωστική και δεν έχει παρά μόνο τα λεφτά που της βάζεις μέσα εσύ, όσα και όποτε θέλεις εσύ.