Φίλε Yet, αν ο Γαρδέλης είχε τραγουδήσει κάτι τέτοιο, θα είχε φάει το ξύλο της αρκούδας. Γενικά όλο το τραγούδι βγάζει μία παρακμή και μια σαπίλα. Έαν τότε που ήσουνα εδώ, ήτανε τα πράματα έτσι όπως λες, σκέψου τώρα "που προχώρησε και η τεχνολογία" πως είναι. Δεν είναι θέμα σκληρής γλώσσας, μιας και σκληρή είναι η πραγματικότητα, καλό είναι η γλώσσα μας να μην την χαιδεύει. Σαν ερασιτεχνικό τραγούδι μου κάνει μια χαρά. Μου προκαλεί ας πούμε το αίσθημα αηδίας το οποίο ήθελες μάλλον να μεταδόσεις για όσα σκέφτεσαι πως συμβαίνουν. Βεβαίως οι στίχοι γενικεύουν κάπως τα πράματα, αντίθετα στη δική μου λογική που λέει ότι υπάρχουν εξαιρέσεις σε όλες αυτές τις ομάδες ανθρώπων που ανέφερες. Σίγουρα όμως εκφράζεις αρκετά την σαπίλα της εποχής μας, κάτι το οποίο γουστάρω.
Όσο για τα περισσότερα παιδιά παραπάνω που μίλησαν αρνητικά για το τραγούδι σου, αν και αρκετό καιρό εδώ, δεν τους ξέρω προσωπικά. Καθένας έχει τη γνώμη του.Έχω ακούσει τραγούδια από κάποια μέλη του site, που είναι καλύτερες ηχογραφήσεις, καλύτερες παραγωγές, πιο σύνθετη μελωδία, πολύ καλύτερες φωνές από την δική σου και όμως το σύνολο που παρουσιάζουνε, δεν πιάνει μία. Τα νοήματά τους ελαφρία, ίσα που ακουμπάνε το πετσί μου. Ένα κάρο ολόφρεσκα ώριμα φρούτα που δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν φρουτοσαλάτα. Σα να λέμε, βγήκε καινούριο , επαγγελματικό single στην αγορά, αλλά λέει μία από τα ίδια. Βαρέθηκα φίλε μου τα ίδια και τα ίδια, ας είναι παιγμένα από τους καλύτερους. Το κομμάτι σου έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Ας είναι σάπια τα φρούτα σου, την σάπια φρουτοσαλάτα σου την πέτυχες.