Με αφορμή την αυτοκριτική, αποφάσισα να φτιάξω αυτή την πρόχειρη ηχογράφηση.
Στις ηλεκτρικές, ακούμε μια Fender Stratocaster Μεξικάνα με τρεις μονούς.
Τα εφέ της ηλεκτρικής, δυστυχώς δεν είναι πετάλια, αλλά η ψηφιακίλα του Guitar Rig v1.2
Στην ακουστική, ακούμε την ηλεκτρακουστική Taylor 110CE, γραμμένη με μικρόφωνο AKG Perception 100, περασμένη από τον κομπρέσσορα του Cubase SX3, τον Multiband Compressor, με ρύθμιση για ακουστική κιθάρα.
Στο Μπάσο, το 4χορδο μπάσο γι αρχάριους Fender Squier Precision Bass Special (έναν P κι έναν J διαθέτει), περασμένο απ' τον εξομοιωτή ενισχυτή μπάσου του AmpliTube 2
Η φωνή περάστηκε με το AKG που περάστηκε κι η κιθάρα, με τον ίδιο κομπρέσσωρ της ακουστικής, με ρύθμιση για φωνή.
Στα τύμπανα, ακούμε τον κύριο ezdrummer, το σετ pop/rock (το drum kit from hell που αρέσει σ' όλους, εμένα δε με τρελαίνει ιδιαίτερα). Το midi αρχείο, είναι γραμμένο νότα νότα. Τα γεμίσματα, βασίστηκαν στο βιβλίο stick controll for snare drummer, σε εκδοχή που αντί για ταμπούρο, μοιράζονται οι νότες σ' όλο το σετ, καθώς και σε ακούσματα. Τα Grooves, βασίστηκαν καθαρά σε ακούσματα.
Πέρα από την αυστηρή γνώμη σας για την πρόχειρη αυτή ηχογράφησή μου, θα θελα και συμβουλές για το πώς να τραγουδηθεί ρυθμικά κι ερμηνευτικά το "έχει κρυώσει", καθώς και το "είχες ξαπλώσει", γιατί κάθε φορά που ρυθμικά πήγαινα να το τραγουδήσω σαν τον Πλιάτσικα, μου ακουγόμουν γελοίος

(ενώ ο Πλιάτσικας, πώς τα καταφέρνει δεν ξέρω αλλά ακούγεται μια χαρά). Γι αυτό κι αναγκάστηκα να το αλλάξω λίγο.
Την ηχογράφηση, μπορείτε να την κατεβάσετε από
δω Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.