Φίλε μου, δεν τραγουδάς μόνος σου για τον εαυτό σου. Αλλά ακόμη και αυτό να γίνεται καλό είναι. Τουλάχιστον για μένα η κιθάρα ήτανε πάρα πολλές φορές παρέα στη ζωή μου και τα λεγαμε οι δυο μας μόνοι μας. Τώρα βέβαια αν έχεις και παρέα, όχι μόνο να σε ακούει αλλά να τραγουδάει και μαζί, είναι που δένει το γλυκό!!
Τώρα εγώ από αυτά που άκουσα, καταλαβαίνω ότι είσαι ένας άνθρωπος που σου αρέσει, ασχολείσαι με το sport, καταφέρνεις ας πούμε να βρίσκεις την κύρια μελωδία σε αυτό που θέλεις να δημιουργήσεις, δημιουργείς συναισθήματα σε αυτόν που σε ακούει, αλλά χρειάζεται να εμπλουτίσεις και άλλο τις μελωδίες σου, να γίνει κάτι πιο σύνθετο. Πάντως όλα αυτά που ακούω έχουνε κάποιο feeling ιδιαίτερο.
Όσον αφορά τώρα το τραγούδι. Πρώτα από όλα, θα πρέπει να γράψεις κάπου τους στίχους από τα τραγούδια σου, διότι τουλάχιστον για μένα, είναι δύσκολο να τους πιάσω από τον τρόπο που τραγουδάς. Νομίζω ότι θα πρέπει να προσπαθήσεις να ακούγονται οι λέξεις πιο καθαρές και ακέραιες. Η φωνή σου ή ίσως ο τρόπος που τραγουδάς, δυσκολεύουνε κάποιον να σε ακούσει, πόσο μάλλον όταν τραγουδάς ξένο στίχο και όχι ελληνικό. Πιστεύω ότι και ο ίδιος ξέρεις ότι η φωνή σου θέλει αρκετή δουλειά, ώστε τουλάχιστον να βγαίνει καθαρό το τραγούδι. Επίσης θέλει κάπως να προσέξεις το ύφος που τραγουδάς, γιατί ενώ τραγουδάς ξένα, σε κάποια σημεία, μοιάζει σα να τραγουδάς ελληνικά με λαϊκή τεχνοτροπία.
Εγώ θεωρώ πως το έχεις και μπορείς πολλά, αλλά θέλει αρκετή δουλειά και να ακούς τον εαυτό σου, για να αλλάξεις κάποια πράγματα προς το καλύτερο, όσον αφορά τη φωνή σου πρώτα από όλα αλλά και τον τρόπο που τραγουδάς.
Κάνε μια καλή και στην απάντηση σου, γράψε και τους στίχους από τα τραγούδια που έχεις αναρτήσει σε video.