Καλησπερα και καλος σας βρηκα!Διαβαζω εδω και πολυ καιρο το φορουμ αλλα τωρα γραφω για πρωτη φορα.
Εχω τρια θεματακια και θα ηθελα τα φωτα σας.Το πρωτο λοιπον(τα αλλα εν καιρο).
Το 2001 αγορασα μια les paul epiphone custom+(sunburst cherry).Ημουν μεταξυ αυτης και μιας Gibson Studio,
επελεξα την Επι(μετα απο πολυ τεσταρισμα και των 2) νομιζω η διαφορα ηταν 300 ευρο.Ολα καλα.
Μετα απο 2-3 μηνες τσιμπισα τελικα την ιδια κιθαρα σε Gibson.Ποτε απο εκει και περα δεν ενδιαφερθηκα για αλλη κιθαρα,ισως για PRS.
Το δραμα.Εδω και 2 μηνες αναγκαστικα και την πουλησα

και εχω πλεον την Epi.Μετα απο τοσα χρονια στην ακρη και μετα απο 1 σεταρισμα η κιθαρα ειναι
ακομη τζαμι. Θα ηθελα λοιπον τις συμβουλες σας στο να την αναβαθμησω.Τα οικονομικα ειναι περιορισμενα.
Σκεφτομαι λοιπον να αλλαξω τους μαγνητες το σετακι JB και jazz το εχω ακουσει το combo και μου αρεσε!
Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τι αλλο να αλλαξω ισως τα ηλεκτρικα; και αν ναι τι να βαλω;Ελεγα να αλλαξω και κλειδια.
Δεν θελω να φτασω τη Gibson, θελω να ξαναεχω 1 αξιοπρεπη οργανο.
Ξεχασα να σας πω οτι η συγκεκριμενη επι ηταν γεματη με το σημα της Gibson και το καπακι για την βεργα ειναι Gibson και στο net δεν μπορω να βρω ακριβος
την ιδια κιθαρα.Γενικος ειναι πολυ ποιοτικη κιθαρα.
Τα φωτα σας λοιπον αξιοτιμοι κιθαρωδοι.
Υ.Γ Ολο το δραμα το εγραψα γιατι ειχαν την αναγκη να το μοιραστω με καποιους που θα με καταλαβουν.
Ελπιζω να μην σας κουρασα.