Καλησπέρα, είναι το πρώτο μου post στο forum σας

Έχω στα χέρια μου μια Ιταλική, δωδεκάχορδη Ηλεκτροακουστική ΕΚΟ που έπαιζε ο πατέρας μου στα νιάτα του. Η κιθάρα σήμερα είναι πάνω από 30 χρονών και έχει τεράστια συναισθηματική αξία.
Με αφορμή μερικές κασέτες (!) που βρήκα με τις συνθέσεις του θα ήθελα να την αναπαλαιώσω και να του την κάνω δώρο στα γενέθλια του σε μερικούς μήνες.
Η κιθάρα αν και ακόμα βγάζει καταπληκτικό ήχο δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση εμφανισιακά, και από ότι έχω καταλάβει δεν λειτουργεί πλέον η μονάδα που έχει για να την συνδέεις σε ενισχυτή. Έχει μικρογρατζουνιές σε διάφορα σημεία, ένα χτύπημα, ένα μικρό ράγισμα στη κεφαλή και έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται καινούργια τάστα, γέφυρα, κλειδιά, χορδές και ένα καλό γυάλισμα. (Συγνώμη εάν λέω κάτι λάθος αλλά δεν είμαι γνώστης σε αυτόν τον τομέα...). Εκείνος την χρησιμοποιούσε μονάχα σαν ακουστική οπότε δεν σκοπεύω να επισκευάσω τα ηλεκτρονικά της.
Παρακάτω έχω ανεβάσει μερικές φωτογραφίες για να δείτε την κιθάρα.

Θα ήθελα να μάθω καταρχήν αν είναι εφικτό να γίνουν οι επισκευές στο ράγισμα και στο βαθούλωμα που έχει, καθώς και πόσο να περιμένω να μου κοστίσει μια τέτοια εργασία. Ακόμα που μπορώ να απευθυνθώ στα Χανιά που βρίσκομαι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ