Αυτό που κατάλαβα, είναι ότι φτιάχτηκε σαν πλατφόρμα για να φιλοξενεί πετάλια.
Φαίνεται ενδιαφέρον σαν concept, μένει να φανεί αν θα πιάσει εμπορικά. Προσωπικά δεν το πιστεύω, για διάφορους λόγους:
Πρώτον όπως σωστά είπαν και τα παιδιά, δεν υπάρχει ΒΜΤ Eq, το οποίο θα θεωρούσα πολύ κρίσιμο, ειδικά για να ρυθμίζεις την τελική χροιά από πετάλια.. Υποθέτω ότι σκέφτονται να μείνει ο ενισχυτής πολύ flat, και να δίνουν χαρακτήρα τα πετάλια..
Δεύτερον, σαν αυτόνομος ενισχυτής, δεν έχει πολύ Gain. Βγάζει το πολύ μέχρι crunch, δηλαδή δεν είναι απλά φιλικός με τα πετάλια, είναι ανάπηρος χωρίς πετάλια. Αυτό για μένα είναι μεγάλο μειονέκτημα, δηλαδή να δώσω τόσα λεφτά για ενισχυτή με λάμπες και να πάρω την κύρια παραμόρφωση μου από ηλεκτρονικά εξαρτήματα solid state αξίας 20 λεπτών του ευρώ..
Τρίτον σαν πλατφόρμα για ψηφιακές πεταλιέρες, όπως αναφέρθηκε, οκ σαν concept, αλλά και παλι, μία τέτοια πλατφόρμα δεν είναι αρκετά FRFR ώστε να είναι πιστή στον ήχο από την πεταλιέρα. Υπάρχουν τα Tech 21 Power Engines τα οποία έχουν δείξει τον δρόμο στην κατηγορία αυτή, και έχουν και ΒΜΤ Eq..
Οπότε, και εμένα δεν μου βγαίνει η εξίσωση από πουθενά.. το μηχάνημα, είναι κάπου ανάμεσα.
Δεν πειράζει, για κάποιους ίσως έχει νόημα. Θα δούμε.