free δεν εχεις αδικο αλλα ο διοργανωτής σκεπτόμενος το ρισκο, δλδ αν θα έχει αυτα τα 400 άτομα, ίσως να αποφασίσει να μην φέρει τα ονόματα που και αυτος θα ήθελε...εκτός των άλλων μη ξεχνάς πως απο τα άτομα που ανέφερα ενά καλό ποσοστό μπήκε με το γνωστό σε όλους ΝΤΟΥ,οπότε είναι και αυτό ζημιογόνο.
επειδή anathema, moonspell και opeth τους έχω δει πολλες φόρες καποια χρόνια πριν ( ναι προ κρίσης) ακουγόντουσαν οι ατακες "φίλε παρε το μαλλι σου να αναψω ενα τσιγάρο), δλδ είχε καλό κοσμο..τι να πω ισως βαρεθηκαν να τους βλέπουν

adr1ane εγώ ακούω αρκετά χρόνια post rock (θα μου πεις γιατι το αναφέρω? το λέω μονο και μόνο γιατι μπορω να κανω μια ασφαλή σύγκριση ανάμεσα στο τωρα και σε κάποια χρονια πριν )και εν μέρη θεωρώ πως τελευταία έχει γίνει λίγο της μόδας, παρ ολα αυτα απο την εικόνα που είδα στο Live των mogwai έχω να πω πως μέσα θα έβλεπες ατομα διαφόρων "ειδών". Και τι εννοώ? Πολυ απλα έγω "έψησα" απο την παρέα μου 5 μεταλλάδες (που δεν εχουν ουτε ενα mp3 απο το συγκρότημα) να έρθουν γιατι τους είπα πως θα είναι ωραίο live. Είχε πααααρα πολυ κοσμο που απλώς ήρθε στο live επειδη κάπου εχει ακουσει οτι αυτο είναι ένα καλο συγκρότημα ( πραγμα που δεν το λέω για κακό απλως για να σου δώσω να καταλάβεις πως αυτοι δεν θα ήταν διατεθειμένοι να δώσουν τα ίδια λεφτα για ενα live πιο "σκληρό"). Οπως και να το κάνουμε είναι πιο εύπεπτοι απο τους π.χ Opeth.
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν νομίζω πως ενα Live των red sparrows, που είναι πιο σκληρό/ λιγότερο ηλεκτρονικό post rock θα είχε την ίδια τύχη. Οι mogwai ειναι σαν να λέμε οι Maiden του post για αυτο δεν ειναι και περίργο οτι θα ακούσει κ κανενα κομματι τους σε πολυ mainstream ραδιόφωνα.