Δυστυχώς ο μήνας του μέλιτος (δύο εβδομάδες δηλαδή...

) με τον VHT τελείωσε απότομα, καθώς τις τελευταίες δύο μέρες μού παρουσίασε ένα περίεργο πρόβλημα. Εκεί που έπαιζα, ξαφνικά η ένταση του ήχου αυξανόταν απότομα, ενώ ο ήχος ακουγόταν μουντός και σαν να έχει ενεργοποιηθεί το reverb, παρά το γεγονός ότι το reverb ήταν στο μηδέν. Αρχικά το πρόβλημα διορθωνόταν προσωρινά κλείνοντας και ξανανοίγοντας τον ενισχυτή, για να εμφανιστεί ξανά μετά από μερικά λεπτά. Πλέον ο ήχος παραμένει συνεχώς ο ίδιος από τη στιγμή που θα ανοίξω τον ενισχυτή. Επιπλέον αν κρατήσω τον ενισχυτή ανοιχτό για λίγα λεπτά, αρχίζει να παράγει έναν οξύ διαπεραστικό θόρυβο σαν feedback που δεν μπορώ να σταματήσω ούτε καν να μειώσω με τα ρυθμιστικά.
Έστειλα ήδη email στον Thomann και ως συνήθως μού έστειλαν χωρίς καμία συζήτηση την προπληρωμένη κάρτα επιστροφής. Πριν τον ξαναβάλω στο πακέτο, έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να έχει συμβει; Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάποια λάμπα; Δεν θέλω να τον στείλω πίσω αν υπάρχει πιθανότητα να διορθωθεί το πρόβλημα σχετικά εύκολα, από την άλλη πλευρά όμως δεν έχω διάθεση να ξοδέψω χρήματα για καινούργιες λάμπες χωρίς να ξέρω αν όντως εκεί εντοπίζεται η βλάβη.
Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη...