Άψογο, μπράβο σου και για τη διεύθυνση της ορχήστρας.
Έτσι για πλάκα, πώς έγραψες;
Ξεχασα να πω:
Φιλικη συμμετοχη στο βιντεο: Φον Καραγιαννης

Εγραψα στο cool edit.
Mε προσομοιωση VOX ac15 απο την HD500, αλλα με πολυ σκαλισμα μεσα, συν Phaser και comp+drive
(δεν θυμαμαι ποια, μαλλον το tubedriver εχω βαλει και το dynacomp)
Eλαχιστο βαθος.
Εβαλα σε ενα καναλι το backtrack και εγραψα τις πισω κιθαρες.
Εκανα την πρωτη μιξη αυτων, σαν νεο bactrack με τις 2ες κιθαρες μεσα, και μετα εγραψα τη lead κιθαρα live. Eικονα στη webcamera (logitech.HD720p) και ηχο στο cooledit.
Μετα εκανα μιξη κι αυτης (εντασεις, EQ, balance) και εκανα ενα νεο 2track mixdown.
Μετα εβαλα το βιντεο και το 2track mixdown στο moviemaker, συγχρονισα ηχο και εικονα, εβαλα και τα εφφε (χωρις ομως transnctions γιατι "κοβει" βιντεο και ειναι μανικι μετα ο συγχρονισμος)και εβγαλα το βιντεο με ρυθμιση "video for local playback 2.1 Mbps PAL)
Πιο πολυ ωρα μου εφαγαν οι μιξεις και το φτιαξιμο του βιντεο. Καμια 10αρια ωρες, γιατι εκανα την ηχογραφηση και τη μιξη βραδι, με κατι προχειρα ακουστικα και μετα την αλλη μερα στα ηχεια δεν μ'αρεσε τοσο, και παλεψα με τη μιξη αρκετα, γιατι δεν ηθελα να ξαναηχογραφησω (μου αρεσαν τα takes και τα λυπομουν ναν τα πεταξω).
Συνηθως κανω μπαμ μπαμ μιξη και με τα ακουστικα, αλλα παιζω με το δικο μου ηχο και ξερω το αποτελεσμα που θα εχει.
Εδω εστησα το ηχο της κιθαρας απο την αρχη με τα ακουστικα, και στα ηχεια δεν ηταν αυτο που ακουγα στα ακουστικα. (το'ξερα αλλα ελπιζα με λιγο σκαλισμα να το "φερω" ευκολα)
Η ηχογραφησεις αντε να ηταν καμια ωρα συνολο. Εχει αρκετες κιθαρες πισω κι ας μη φαινεται.
Ολα ειναι ντουμπλαρισμενα και σε καποιες φρασεις εχω γραψει και οκταβες για να παρω τον "τσιριχτο" ηχο που πετυχε ο May (με το phaser νομιζω)