Ευχαριστώ για τα σχόλια, έβαλα και το κανονικό μου όνομα, όχι άλλη ανωνυμία

Μιας και ενα χρόνο δεν ασχολήθηκα καθόλου ηχογραφήσεις δεν άλλαξα και τίποτα... Απλά πρόσεξα ότι ενώ στο cubase η ποιότητα της φωνής και της κιθάρας ήταν αρκετά καλή, στο αρχείο που εξήγαγα ήταν χειρότερη. Οπότε άλλαξα εκεί τις ρυθμίσεις, αντί να εξάγω κατευθείαν σε mp3 προτίμησα wav ασυμπίεστο που ακουγονταν πολύ καλύτερα.

Επίσης, το μεγάλο μου πρόβλημα ανέκαθεν ήταν η σωστή ηχογράφηση της φωνής. Δηλ. η φωνή που ακούω όταν τραγουδάω δεν έχει τέτοια 'τσιρίγματα', είναι πιο μπάσα και έχει μεγαλύτερο βάθος. Οπότε δοκίμασα άλλο μικρόφωνο, πάλι τα ίδια, δεν έφταιγε ούτε αυτό. Διαπίστωσα εν τέλει πως έφταιγε ως ένα βαθμό ο τόνος που είχα επιλέξει στο line6 καθώς χρησιμοποιώ έτοιμους τόνους, δεν φτιάχνω μόνος μου. Άλλαξα δυο τρεις και βρήκα αυτόν όπου μου φάνηκε ότι καλύπτει καλύτερα τη φωνή, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνω πολλά λάθη στο τραγούδι, σε πολλά σημεία δε μπορώ να ελέγξω τη φωνή μου και να την κατευθύνω εκεί που θέλω όπως ας πούμε στο συγκεκριμένο κομμάτι στο 'never gonna see the flame' όπου ακούγεται αστεία.

Για την κιθάρα δεν άλλαξα τίποτα, απλά γίνεται πια καλύτερη η 'εξαγωγή' του αρχείου. Γι'αυτό το σόλο ακούγεται μαύρα χάλια, έχω καιρό να τη συντηρήσω, ρυθμίσω ή οτιδήποτε άλλο πέρα από το κούρδισμα

Τέλος, να ζητήσω μια συγνωμη που όχι μόνο δεν ανέβαζα μουσική αλλα κυρίως δεν παρακολουθούσα και το φόρουμ. Η αλήθεια είνα πως τα πανκ ροκ τραγούδια είναι σπάνια εδώ και ενώ βλέπω ανεβαίνουν πολλά τραγούδια λίγο 'μπορώ' να σχολιάσω, λίγα μπορώ να εκτιμήσω καθώς ακούω μονο πανκ ροκ από ροκ. (Δε μιλώ για παλιά λαικά κτλ, αυτά μου αρέσουν επίσης

)