ειμαι και φουλ ικανοποιημενος απο την G3X μου
@Kosthrash Επειδή μ'ενδιαφέρει η συγκεκριμένη πεταλιέρα μπορείς να μου πεις αν δουλεύει σωστά μπροστά από έναν λαμπάτο ενισχυτή; Δηλαδή, τα overdrive εφέ της αξίζουν μόνο όταν την δουλεύεις μόνη της ή συνεργάζονται σωστά με το preamp του ενισχυτή;
Επίσης, έχοντας τα πάντα μπροστά (overdrive, modulation, delay, reverb) δίνει σωστό ήχο στον ενισχυτή ή γίνεται λίγο βαβούρα; Μιλάμε πάντα για το καθαρό κανάλι.
Τέλος, συνδέοντας μια digital πεταλιέρα σε λαμπάτο ενισχυτή τον χρωματίζει τόσο που χάνεις αυτόν τον "λαμπάτο" ήχο;
Thanks.
Αν και λιγο off-topic εδω, θα σου πω απλα οτι η G3X εχει επιλογη να προσαρμοσει τους αλγοριθμους της αναλογως το πώς θα την συνδεσεις με τον ενισχυτη σου, πχ μπροστα απο τον ενισχυτη, κατευθειαν στον τελικο (απο effects return), κατευθειαν στο PA κτλ. Αν και δεν τη δουλευω μπροστα απο λαμπάτο, πιστευω οτι θα ακουγεται μια χαρα (οκ, με λιγο tweaking, αν και παιζει ρολο ποιον ενισχυτη εχεις και πώς δεχεται γενικα τα πεταλια μπροστα του, οποτε χρειαζεται οπωσδηποτε δοκιμη με τον δικο σου ενισχυτη...) Οσο για τον χρωματισμο, αν παιρνεις τον/τους ηχους σου απο την πεταλιερα, τοτε δεν θα επιθυμεις να σου χρωματισει τιποτα τον ηχο σου, οποτε κοιτας για FRFR ή οσο το δυνατον πιο ουδετερο τελικο/μεγαφωνα. Αν τη πεταλιερα τη θες μονο για τα εφε χρονου/ modulation, τοτε don't worry

(ολα αυτα για ερασιτεχνικη χρηση, για επαγγελματικη καλυτερα να ψαξεις για πεταλιερα που υποστηριζει συνδεσμολογια 3CM - η G3X δεν υποστηριζει). My 2 cents
EDIT: Φιλε Jamesio, ότι θες να με ρωτησεις για την Zoom G3X στειλε μου πμ, θα χαρω να σε βοηθησω!