Σε αυτά τα χρήματα οπωσδήποτε είναι απαραίτητοι κάποιοι συμβιβασμοί. Δεν θα βρεις μια πολύ καλή κιθάρα και ίσως θα ήταν καλύτερο αν μπορούσες να αυξήσεις λίγο τον προϋπολογισμό σου, έστω και μέχρι τα 200 Ευρώ, οπότε και θα μπορέσεις να αποκτήσεις κάτι πιο ποιοτικό. Πάντως και με αυτά τα λεφτά μπορείς όπως να πάρεις ένα οργανο αξιοπρεπές, που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα πρώτα σου βήματα. Εγώ θα σού πρότεινα τις εξής:
Epiphone AJ220SWashburn WD7SBM Cort AD810Tanglewood Crossroads TWCRDFender FA-125Ibanez PF15Ashton D24Πρώτη μου επιλογή θα ήταν η Epiphone, γιατί έχει καπάκι από συμπαγές ξύλο και είναι πραγματικά από τα καλύτερα όργανα που έχω δει σε αυτή την κατηγορία. Καπάκι από συμπαγές ξύλο έχει και η Washburn (αν δεν κάνω λάθος). Cort και Tanglewood είναι επίσης από τις μάρκες που προτείνω πάντα σε κάποιον που ψάχνει για φτηνή ακουστική κιθάρα, και πιστεύω πως δεν θα σε απογοητεύσουν.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σού δώσω πληροφορίες σχετικά με Ελληνικά καταστήματα. Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις μια βόλτα σε τοπικά μαγαζιά, κατά προτίμηση με κάποιον που έχει λίγο παραπάνω εμπειρία, και να δεις αν μπορείς να βρεις τις παραπάνω ή και άλλες σε αυτά τα λεφτά.
Καλή συνέχεια.