Piggy λείπει κάτι.. λείπουν οι στίχοι! Χωρίς στίχους καταντάει βαρετό. Καλή η ιδέα για σόλο, αλλά δεν παίζω τέτοιο στυλ, δλδ καθαριστικό. Προτημώ να καλύψω τα κενά με στίχους.
Δεν έχω κάποια ιδιαιτερότητα στο τι θα γράψω πρώτα, μουσική ή στίχους. Ότι κάτσει και μετά τα κολλάω. Ιδέες από μουσική έχω πολλές, από στίχους δυστυχώς ελάχιστες.
Κάτι που ξέχασα να πω είναι ότι έχω 5.1 ηχεία στο pc, δεν νομίζω να βοηθάνε πολύ στην παραγωγή. Σε μένα τα τύμπανα ακούγονται... ικανοποιητικά. Όχι καλά, αλλά έχουν τα μπάσα τους, κάποιο όγκο. Σε σας μπορεί να ακούγονται χάλια, δεν ξέρω, δεν το άκουσα σε άλλο σύστημα ποτέ.
Όπως είπα και παραπάνω δεν θέλω να το κρίνετε ως παραγωγή (ανέφερα ότι δεν έχει γίνει καμία επεξεργασία) ωστόσο κάθε σχόλιο σας για αυτή είναι καλοδεχούμενο.
Θέλω περισσότερο να κρίνετε την ιδέα (αφού δεν είναι ολοκληρωμένο τραγούδι).
Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση, η οποία ήταν πολύ θετική, εκτός και αν δεν απάντησαν όσοι το άκουσαν και δεν τους άρεσε.
Απαντήσεις του στυλ "μπράβο, πολύ ωραίο" τις ακούω βερεσέ να πω την αλήθεια. Καλή και η απάντηση του
Newbie "ακούγετε "πλαστικό" και.. βαρετό". Δυστηχώς προτήμισε να μου το πεί στο chat και όχι να postέρει (το κάναμε ρήμα και αυτό) την άποψη του.