Μαλλον δεν το σκεφτομαι διοτι ειμαι γενικως αισιοδοξος τυπος... Ολοι οι προγονοι εχουν ιστορικο μακροβιοτητας (μικροτερη ηλικια θανατου τα 88!) οποτε το βλεπω μακρινο, αν και ξερω οτι αυτα μονο σιγουρα δεν ειναι...
..
Γονιδιακά και μονο αν το εξετασεις οι ηλικιες θανατων των παππουδων μας ειναι μια ενδειξη για το που μπορουμε κι εμεις να φτάσουμε.
Και εγω ειχα σοι που εζησε πολλα χρονια με εξαιρεση τον εναν παππου που τον σκοτωσαν -με δηλητηριο-παρακαλω

το 1974...σε ηλικια 74 αλλα ενω ηταν πολυ πολυ κοτσονατος και ζωντανος ανθρωπος,εδειχνε τουλαχιστον δεκα χρονια μικροτερος.Ας ειναι καλά -που λεει ο λογος-τα ''καλα'' παιδια της τοτε εποχης και λιγο πριν απο αυτην.
Παντως τελικα δεν πιστευω οτι υπαρχει τιποτα περα του θανατου, απο χουν εις χουν... Αλλα και θεωρω οτι η ζωη ειναι κατι το τοσο θαυμασιο που ειναι ηλιθιο να μελετας το τελος της ενω βρισκεσαι μολις στην αρχη της...
Το κακο ειναι οτι τα χρονια περνανε σα νερο..Δεν ξερω αν τυχαινει και σε εσας αλλα καμια φορα αν κοιταξω πισω στο χρονο μου φαινεται οτι ηταν περυσι που τελειωσα πχ τη Β λυκειου ή πριν μηνες που γεννησα το πρωτο μου παιδι..
Ο χρονος τρεχει τοσο γρηγορα που καμια φορα ειναι τρομακτικο.
Εδω μαλιστα που κατοικω ειναι διαδεδομενη συνηθεια(αν και παρα πολυ μακαβρια) οσοι περασουν τα εξηντα να αγοραζουν το σαβανο τους το οποιο και το φυλανε μεσα σε ειδικα μπαουλα ή ντουλάπες..Και το περιεργο ειναι οτι ο μεσος ορος ηλικιας θανατου των ανθρωπων εδω ειναι πολυ μεγαλος...Μυστηρια η ψυχη του ανθρωπου και δη του ανθρωπου που μπαινει σε καποια ηλικια..