Όλα καλά Βασίλη αλλα εγώ έχω καταλάβει τελικά πως δεν έχει σημασία αν φταις ή δεν φταις. Στην ουσία αν σε τραβήξουν στο τμήμα ή στα δικαστήρια για οποιοδήποτε θέμα, ακόμα και αν βρεθείς αθώος, αυτό που τους νοιάζει είναι να σου συμπεριφερθούν σαν εγκληματία μόνο και μόνο για να σε "ψαρώσουν" , να σου πάρουν τα στοιχεία, φωτογραφίες απ'όλες τις πιθανές μεριές του προσώπου σου (τι διασημο πρόσωπο, ούτε η madona να'σουνα!!!), και να φτιάξουν εναν υπέροχο φάκελο με το όνομα σου μέσα!

!!!!
Και ολη την ταλαιπωρία την τρώς χωρίς να ξέρεις για ποιον λόγο βαρούσαν την πόρτα σου απο τις 7:30 το πρωί και σε τρέχαν στα τμήματα και στα δικαστήρια, αφού
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ! Δεν έχουν τα υπηρεσιακά χαρτια έρθει ακόμα στα χέρια τους, άρα δεν μπορούν να σε ενημερώσουν!
Κάποια στιγμή κατά τις 15:00 το μεσημέρι, και μετά απο πολύ ταλαιπωρία, νηστικός, και με κράτηση απο αστυνομικούς που ...ευτυχώς ήρθαν στο σπίτι σου με πολιτικά! και δεν γίναμε ρεζίλι στην γειτονιά!.... (μας φάγαν τον γαϊδαρο και εμεις τι θα πούμε στον κόσμο).... βγαίνει ο δικαστικός επιμελητής, βάζει χέρι στους αστυνομικούς γιατί δεν φρόντισαν να τελειώσει αυτή η υπόθεση νωρίτερα, δηλώνει οτι είσαι αθώος και οτι συνενοήθηκε με την Αθήνα, να γραφτεί στα πρακτικά και να αφαιθείς ελεύθερος!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ, ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΕΡΡΗΜΗΝ ΣΟΥ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΑΝ, ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ?? ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ? ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ? ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!?!?!? Ο πατέρας μου λέει πως δεν βγάζεις ακρη και πως όσο τα σκαλίζεις τόσο χειρότερα για σένα, οπότε μάλλον δεν θα μάθω ποτέ, εξάλλου ουτε οι ίδιοι δεν ήξεραν!..... απλώς μάλλον χρειάζονταν την φωτο και δεν ξέραν πως να την ζητήσουν.... καθήστε ρε παιδιά, να πιούμε εναν καφέ, να σας βάλω και αυτόγραφο για την ανιψιά σας..... μην ντρέπεστε!!!
Δεν εχω πάει ποτέ μου σε διαδήλωση, δεν εχω κάνει ποτέ μου ναρκωτικά, και το φοιτητιλίκι το παράτησα νωρίς γιατι χρειαζόμουν να δουλέψω για να ζήσω, πληρώνω τους φόρους μου κανονικά, δεν εχω τατουάζ, δεν εχω σκουλαρίκια, κανω πολύ βαρια δουλειά για να πληρώνω καθε χρονο τους μισθούς των αξιολάτρευτων αστυνομικών, που όμως οποτε τους χρειάστηκα μεχρι τώρα δεν ήταν εκεί....
....τα site που αναφέρεσαι είναι καλά μα απέχουν απο την πραγματικότητα ....το θέμα για της δημόσιες υπηρεσίες είναι πως τώρα τελευταία προσπαθούν να σε εξυπηρετουν οσο καλύτερα μπορούν, εξάλου και αυτοι ειναι ανθρωποι, και τις περισσοτερες φορές και αυτούς η υπηρεσία τους αφήνει σε μαύρα σκοτάδια για τυχόν αλλαγές και εγκυκλίους.... το πάν ειναι ο αλλος που εχεις απέναντι σου να είναι
ΑΝΘΡΩΠΟΣ τοτε όλα γίνονται!