Όσον αφορά την αρχική ερώτηση σαφώς προτιμάω να παίζω μουσική , δεν τίθεται θέμα.Αλλά και ο χορός είναι ωραίο πράγμα άμα η μουσική και το περιβάλλον είναι καλά.Και εγώ όμως ανήκω σε αυτούς που ντρέπονται.Ή τουλάχιστον ντρεπόμουνα μέχρι φέτος που το ξεπέρασα.Όταν έβλεπα τόσα άτομα (απ΄την παρέα ή και άγνωστα) να χορεύουν μαζί και να χαίρονται , ζήλευα και ήθελα κι εγώ ! Να συμμετάσχω σε αυτήν την χαρά , στο κέφι ,στην ξεγνοιασιά...Και πιστεύω πως δεν πρέπει κανείς να ντρέπεται.Δεν είσαι υποχρεωμένος να χορεύεις καλά.Άσε που οι άλλοι που χορεύουν ήδη , θέλουν να σηκωθούν και άλλοι να χορέψουν , δεν ενδιαφέρονται για το αν χορεύεις καλά ή όχι.Πάντως όταν πέσει σκυλάδικο στο ρεπερτόριο , κοκαλώνω αμέσως.Δεν προδίδω και τις αρχές μου.
Πολύς κόσμος ντρέπεται , λίγοι είναι αυτοί που αρχίζουν χωρίς κανένα κόλλημα.Αλλά πιστεύω δεν είναι και ωραίο να πρέπει να πιεις για να χορέψεις ή γενικά για να κάνεις πράγματα που αλλιώς δεν θα έκανες.Επίσης ο χορός είναι καλός και για γνωριμίες , για να δημιουργηθεί κάποια οικειότητα και να σπάσει ο πάγος.Έρχεται πιο φυσικά το πράγμα.Αυτά περί χορού.