Αποστολέας Θέμα: WRC  (Αναγνώστηκε 24825 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
WRC
« στις: 04/03/05, 22:37 »
Τι εχετε να πειτε?Με βλακιες καταφεραν και το υποβαθμισαν.Καλα στην Ελλαδα ουτε θεμα να γινεται γιατι τα δελτια ειδησεων μας λενε για τον αγωνα μεταξυ Χιλης και Περου και δεν μας λενε για το παγκοσμιο πρωταθλημα(!) αναγκαζομαι να βαζω το ΡΙΚ της Κυπρου.Ειχαμε ωραια εκπομπη στο magic αλλα την κοψανε πρεπει τωρα να βλεπω tv cosmopolis!!! >:( >:( >:( ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ THREAD.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
Απ: WRC
« Απάντηση #1 στις: 12/03/05, 21:25 »
ΤΟ WRC ΣΤΗ ΝΕΤ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΚΟΥ 11.30!!! δεν σας ενδιαφερουν οι αγωνες απο οτι καταλαβα :'( :'( :'(
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος clovis520

• Επισκέπτης
  • **
  • Loyal To The Game
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 13/03/05, 22:46 »
Πως δεν μας ενδιαφέρουν οι αγώνες του WRC.
Εγώ προσωπικά το WRC το θεωρώ πιο ενδιαφέρον και πιο θεαματικό. Αν είχε μια ανάλογη τηλεοπτική κάλυψη με την Formula 1 πιστεύω ότι ο κόσμος θα ασχολιόταν περισσότερο.
Άντε λοιπόν καλή μας τηλεθέαση και πρωταθλήτρια η Mitsubishi βέβαια... ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Kerwyn

• The Epic Rogue
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 14/03/05, 10:23 »
   Ονειρευτητε λιγο ακομα...Η Citroen θα το παρει και φετος... ;D ;D ;D ;D ;D
Let me bleed inside your arms and let me die beneath your eyes...

Αποσυνδεδεμένος Costa

• Επισκέπτης
  • **
  • AMIGOS PARA SIEMPRE
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 15/03/05, 17:39 »
Ford ρεεεεε ;D

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 15/03/05, 19:29 »
Μετα και απο το Μεξικο απο οτι φαινεται η πεζο για κατασκευαστων καο σολμπερκ για οδηγων
TOMATOSE MOVIE

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 15/03/05, 19:40 »
Α ναι ξεχασα PEUGEOT 205 GTI 1.9 130HP
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Kerwyn

• The Epic Rogue
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 16/03/05, 00:39 »
   Ωπ...Το πουλας??

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 28/03/05, 13:57 »
Ωπ...Το πουλας??
ΤΙ πραγματα ειναι αυτ απου λες με πληγωσες 8) 8)

Πεθανε ο πατερας του Sebastien Loeb
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Kerwyn

• The Epic Rogue
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 29/03/05, 01:02 »
  Δεν το πουλας ε??Κριμα....Ειναι πολυ εργαλειο...

Καλο του ταξιδι....

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 29/03/05, 17:29 »

Εχεις πολυ σωστες αποψεις σε παω!!!!!!! Ειναι οντως  εργαλειο
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Kerwyn

• The Epic Rogue
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 31/03/05, 01:37 »

Εχεις πολυ σωστες αποψεις σε παω!!!!!!! Ειναι οντως εργαλειο

Χεχε..Κι εγω πεζακιας ειμαι...309 1.4....Αλλα παμε για ραλλο....

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 31/03/05, 20:23 »

Χεχε..Κι εγω πεζακιας ειμαι...309 1.4....Αλλα παμε για ραλλο....
Σωστος

κατι ασχετο τωρα το ψευδονυμο σου μοιαζει με το επωνυμο ενος συγγενους απο την Σαμο....
καρασχετο?
TOMATOSE MOVIE

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 12/09/06, 13:07 »
Το επαναφερω!!Ασχολειται κανεις με τα ραλια? ::)
Το αθλημα αυτο εχει μεινει εντελως στην τυχη του και δεν νομιζω να ειναι καποιος εδω που δειχνει κανενα ενδιαφερον αλλα εγω θα τα πω 8)

Φετος ο loeb παει για το τριτο πρωταθλημα στη σειρα με τη xsara wrc αλλα κοντρα υπαρχει για το πρωταθλημα κατσκευαστων με ford και citroen(kronos team).
Βεβαια το φετινο πρωταθλημα ηταν αθλιοτατο ετσι που τα καναν και οι εργοαστασιακες ομαδες ηταν μολις τρεις.Οι εξης δυο..Ford Citroen..Πανε οι χρυσες εποχες...
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Ε!ΜΑ

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχω ένα άλογο ( χιχιχι )
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 12/09/06, 15:10 »
  ρε η σουμπαρου εχει ψιλοπατωσει...βεβαια το ξερατε οτι ο Ροσση ναι ο μοτοgτακιας θα γινει wrcακιας??? τον πηγανε να γινει οδηγος φορμουλας αλλα "ειναι βαρετα"γιυτον :P , ειπε οτι νταξει αν ειναι να τρεχω με φορμουλα καλητερα να μηνω στις μοτοσικλετες...τελικα κατελιξε στο wrc..να δουμε ομως...
ΠΙΑΝΟΜΠΑΣΣΙΣΤΡΙΑ ( και με τα συνθια καλα τα παμε ομως ) η γυναικα του μπασσιστα........mpite www.myspace.com/carbonatedlemonade

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 12/09/06, 15:16 »
Παντως και αν παει τελικα θα καταληξει σε καμια skoda και μην τον ειδατε.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Ε!ΜΑ

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 12/09/06, 15:19 »
  ρε δν ξερω ειναι τοπ οδηγος αλλα το wrc ειναι αλλη φαση!!!! μπορει και να μην ειναι τοσο καλος εκει...
ΠΙΑΝΟΜΠΑΣΣΙΣΤΡΙΑ ( και με τα συνθια καλα τα παμε ομως ) η γυναικα του μπασσιστα........mpite www.myspace.com/carbonatedlemonade

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 12/09/06, 15:23 »
μπορει και να μην ειναι τοσο καλος εκει...

Συμφωνω...αλλο να οδηγεις σε πιστα με λαστιχα και μπαριερες γυρω γυρω με την ασφαλεια που σου προσφερουν τα μονοθεσια και αλλο να τρεχεις με 100χλμ και να περνας ξυστα απο γκρεμους και δεντρα...

Αποσυνδεδεμένος Ε!ΜΑ

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: 12/09/06, 15:35 »
μπορει και να μην ειναι τοσο καλος εκει...

Συμφωνω...αλλο να οδηγεις σε πιστα με λαστιχα και μπαριερες γυρω γυρω με την ασφαλεια που σου προσφερουν τα μονοθεσια και αλλο να τρεχεις με 100χλμ και να περνας ξυστα απο γκρεμους και δεντρα...
    κοιτα δν νομιζω οτι εινια τοσο πολυ αυτοι οι λογοι αυτο που κες ειναι θεμα ψηχολογιας και απο αυτη ενας οδηγος τετοιας καλσσης εχει μπολικη, το θεμα ειναι η εμπειρια διοτη αλλο η πιστα με τις στανταρ στροφες και την ασφαλτο που τη μαθαινεις σα ποιηματακι και αλλο το wrc που γινεται σε ενα περιβαλλον συνεχως μεταβαλλωμενο, δλδ ξαφνικα μπορει να εμφανισει  μια πετρα απο το πουθενα εκτως συμιωσεων του συνοδηγου η να πεταχτει καποιο ζωο , και οι χοματοδρμοι δν εχουν καμια σχση οσο αναφορα την αισθηση που εχει η ασφαλτος...αλλο οδηγος πιστας αλλο οδηγος wrc... μιλαμε για μια εμπειρια στο χωμα που δν την εχει οσο καλος και αν ειναι!!!(και μη ξεχναμε επεισεις και το παγο )

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: 12/09/06, 15:43 »
Αυτο ακριβως... ;) ;) ;) ;)

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 12/09/06, 16:08 »
Ενταξει wrc δεν ειναι μονο χωμα και παγος.Οι μισοι αγωνες ειναι στην ασφαλτο.Αλλα οπως σωστα ειπες ειναι εντελως αλλη φαση απο μια πιστα.
Παντως εγω πιστευω πως αν παει στο wrc εχει πραγματα να προσφερει αν φυσικα παει σε μια καλη ομαδα απο τις 2.Μονο αν κοψει την αφανα βεβαια..
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Staggάρης

• Θαμώνας
  • και όχι Tsaggάρης
    • Προφίλ
    • Karting
« Απάντηση #21 στις: 23/10/06, 19:13 »
Πώς να μην χάσει το ενδιαφέρον του ο κόσμος, αφού τα αυτοκίνητα πάνε μόνα τους σχεδόν  :P
Πού είναι οι χρυσές εποχές του Group B. Εντάξει καταλαβαίνω ότι ήταν επικύνδυνα αλλά είχαν πολύ θέαμα.  Σήμερα ας πούμε στα wrc τις ταχύτητες τις αλλάζουν με μοχλούς πίσω από το τιμόνι κτλ... ή άλλες φορές όταν βλέπω in car πλάνα και στρίβουν σε κάτι στροφές χύμα, λέω .. πού πάει ρε έτσι ο λαλάκας... :P   τώρα θα βγεί.. :P  αλλά τελικά στρίβει... ;D έτσι οδηγάω και γώ...

Αποσυνδεδεμένος Ε!ΜΑ

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: 24/10/06, 16:36 »
  τα ραλυ κακος η κακος δν θα γινουν ποτε οπως ηταν ... μακαρι να μπορουσα να ζησω σε μια αλλη εποχη τοτε που δν χρειαζοταν να εχεις  "τα φραγκα" για να μπορεις να τρεχεις... τοτε που υπηρχαν σταληθεια πολυ καλοι οδηγοι και οχι τοσο καλα αυτοκινητα....υπαρχει ακωμα ενας θεσμος στη σουηδια νομιζω οπου δινεται η ευκερια σε ολους να τρεξουν ομως με μια προυποθεση: το αυτοκινητο τους να μη ξεπερνα σε αξια τα 600 ευρο, και εκει υπαρχουν οντως αθλια αυτοκινητα και απιστευτοι οδηγοι (πως να οδηγησεις αλλιως ενα τετοιο αμαξι,και να φτασεις μεχρι το τερματιμο και να σου εχει μινει τουλαχιστον  ακωμα το τιμονη)... στο τελος του αγωνα προφανος το αυτοκινητο παει για πεταμα...αλλα η συγκινηση του αγωνα αξιζει! και μπορει η ταχυτιτες να μην ειναι μικρες .. αλλα το θεαμα ειναι πολυ  εντυποσιακο!  που ειναι οι εποχες οπου οι οδηγοι ανεβαζαν τους συνοδηγους στα καπο για να βοηθισουν στη προσφιση(χαχα!) !!!!! το ραλυ νομιζω παει να παρει τη γκλαμουρ μορφη της φορμουλας...δυστυχως....... :'(  το μονο που δν θα αλαξει ποτε ειναι το χωμα!!!!

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: 03/12/06, 18:24 »
"Το ραλυ νομιζω παει να παρει τη γκλαμουρ μορφη της φορμουλα 1"
Πολυ θα ηθελε να παρει αυτη τη μορφη αλλα αυτη τη στιγμη το wrc εχει επελθει σε τετοιο μαρασμο που δεν εχει πατο..

Συγχαρητηρια στην Ετ1 που σταματησε αυτην την καταπληκτικη(ειρωνικα βεβαια) μεταδοση τωρα στους τελευταιους αγωνες..Μπραβο ετ1 δινε λεφτα για ηλιθια τηλεπαιχνιδια(πως τον λεν τον ποταμο) και μη δινεις λεφτα για ενα παγκοσμιου βεληνεκους γεγονος.ΜΠΡΑΒΟ!
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος dodgevibe

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 12/01/07, 01:27 »
Δυστυχώς εμπόριο εγινε το αγαπημένο WRC.....για ολα φταίει η FIA που κάθε χρόνο αλλάζει τους κανόνες  κ μετά λένε γιατί φεύγει ο κοσμος από τα βουνά....!ΔΕ το άλλο το ACROPOLIS το κάνανε πλεον ultimate bp rally κ κάπου αχνα (Acropolis).....κ μη χειροτερα........