Γεια σου Πάνο. Δεν έχω την κατάλληλη σύνδεση για να κατεβάσω πολλά από τα κομμάτια σου. Άκουσα μόνο κάποια από αυτά.
Άκουσα νομίζω το γνωστό σε όλους summertime, και το προσωπικό μου αγαπημένο Blue In Green (που το θυμαμαι απο το Kind Of Blue, το μόνο δίσκο που ξερω απο jazz και τον εχω αγορασει...). Α, και ενα που εχει τιτλο με δελφινι.
Αρχικά είναι κάτι το πολύ ενδιαφέρον γιατί μακριά από τα μέσα μας ακούσματα. Δεύτερον, μου κάνουν λίγο προχειρα που αγγίζουν τα όρια μαθητικής εργασίας. Μήπως στα ζητάει ο δάσκαλος σου?
Το σίγουρο ειναι ότι ειναι πολύ ευχάριστα, αναδεικνύουν σε αρκετό βαθμό τις δυνατότητες πολυφωνίας της κιθάρας που "εντεχνελληνοροκ" και η metal σκηνή συνήθως αγνοεί. (No offense για κανενα απο αυτά τα είδη. Άκουγα πολλή τέτοια μουσική και ακόμα ακούω. Ένα υπονοητικό σχόλιο για τον τρόπο χρήσης της κιθάρας έκανα).
Γενικά μου άρεσαν. Δε θα μείνω σε λάθη και μ**ακίες. Όταν υπάρχει "Μουσική" αυτά έρχονται πολύ μετά. Πολλά μπράβο για τη δουλειά σου.
Πέρα από το να ακούσει κάποιος πολύ jazz και να ασχοληθεί με το όργανό του, υπάρχουν κάποιες φόρμουλες, κάποιοι κανόνες ή κάποια μέθοδος για να κάνεις ένα chord-solo ενός jazz θέματος?
Συγχαρητήρια και πάλι. Keep up working, όπως πρέπει όλοι μας να κάνουμε..

Kucci.