Μας δουλεύετε σίγουρα,ε?
Αμαν ρε Καρχα τοσο χάλι ήταν πια?
Ε ρε παιδιά, μια κακοηχογραφημένη και κακοπαιγμένη κιθάρα και το ίδιο συνεχόμενο beat τι αποτέλεσμα θέλετε να έχει?
Ξέρεις κάτι, μόνο το 1% από όσα τραγούδια ανεβαίνουν εδώ αξίζουν την προσοχή μας, και όμως είμαστε "υποχρεωμένοι" να τα κατεβάσουμε και να τα ακούσουμε και το χειρότερο? Πρέπει να πούμε και δυο καλά λόγια, αλλιώς είμαστε κακοί!
Βλέπεις απόψεις από τους στίχους και καραφλιάζεις! Διαβάζεις κάτι στιχάκια εμπνευσμένα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (σε στιγμές ώριμης σκέψεις ενώ βρίσκεσαι στην τουαλέτα) και έχουν πάρει θριαμβευτικές κριτικές!!! Ακούς τραγούδια ηχογραφημένα μέσα σε λίγα λεπτά και διαβάζεις τις ίδιες κριτικές!! Μα είμαστε σοβαροί? Δεν λέω, οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις έγιναν στην τύχη, αλλά δεν σημαίνει ότι κάνεις στην τύχη θα γίνει και μεγάλο!
Είμαστε μάρτυρες σε κάθε εξέλιξη τραγουδιού ή στίχου. Γράφω ένα στιχάκι πάρ'τε το στην μάπα! Το συνεχίζω με μια στροφή ακόμα, πάρ'τε το και αυτό στην μάπα!
Μας έρχεται μια ιδέα, την ηχογραφούμε, την πλασάρουμε και αυτή. Σκεφτόμαστε μια μελωδία για το ίδιο τραγούδι, την ηχογραφούμε και αυτή, το ξαναδημοσιεύουμε. Βρίσκουμε έναν στίχο, άντε ξαναηχογράφηση, άντε ξαναδημοσίευση.
Γιατί δεν ολοκληρώνετε την ιδέα σας, να παιδευτείτε 1-2 μέρες, 1-2 βδομάδες να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Εδώ τώρα τι αποτέλεσμα έχει? Μια προχειροδουλειά που την σταματήσατε επειδή μπήκε η μητέρα σου στο δωμάτιο για να σε φωνάξει για φαγητό και είπες "δεν το ανεβάζω στο κιθάρα να μου πουν εντυπώσεις". Να πούμε τι?
Εσύ μπορεί να έχεις το τραγούδι στο μυαλό σου, πως το φαντάζεσαι ότι θα μπορούσε να γίνει, εγώ όμως δεν έχω την φαντασία αυτή, έχω μόνο το mp3 και προσπαθώ να καταλάβω τι γίνετε.
Cuenca_60R όλα τα παραπάνω εντελώς φιλικά, δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα αλλά στους περισσότερους που δημοσιεύουν κάποιες ιδέες τους. Καλό είναι να προσπαθούμε από μόνοι μας να μην ρίχνουμε το επίπεδο των δυο υποκατηγοριών αυτών, που δημιουργήθηκαν για να μοιραζόμαστε τις μουσικές ανησυχίες μας.