Παιδια , εγω παντως επειδη δεν εχω απειρα λεφτα και επειδη εχω ακουσει το Vetta και εχω ενθουσιαστει με την πιστοτητα, αλλα κυριως επειδη εχω ηδη το Pod Pro (το οποιο ειναι κανα 2 κλασεις κατωτερο απο το Vetta) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τους ηχους του (προσοχη , δεν κανει εξωμειωση , αλλα digital modelling) και επειδη πιστευω οτι κυριως αυτο που χανεις απο τον αυθεντικο ενισχυτη ειναι το ιδιο το μηχανημα (αλλο να το εχεις μπροστα σου , και αλλο απλως να το ακους κατα 95%) , θα αγορασω το Vetta II και θα εχω μια συλλογη απο ενισχυτες που θα ηθελα ΑΠΕΙΡΑ λεφτα για να τους αποκτησω , πεταλακια που πλεον δεν υπαρχουν και ψηφιακα εφφε που θα ηθελα κι αλλα λεφτα κτλ.
Αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω !!!!
Απο κει και περα , ισως αργοτερα , παρω κι ενα μικρο combo Mesa heartbreaker , ετσι , για να υπαρχει και λαμπα αυθεντικη !!!
Παντως το Vetta δεν παιζεται παιδια, και οποιος κανει το λαθος να το ακουσει μονο σε μαγαζι , χανει το 90% απο οτι μπορει να κανει το κτηνος.
Σας το λεω γιατι εχω το Pod Pro και ξερω οτι οι εγοστασιακοι ηχοι presets ειναι χαλια , και αν δεν ξερεις πραγματικα τι κανεις και δεν εχεις εμπειρια , δεν μπορεις να βγαλεις καλο ηχο. Ποσο μαλλον στο vetta , που ειναι 10 φορες πιο πολυπλοκο και με αλλες 100 δυνατοτητες routing των πεταλιων , εφφε , ενισχυτων , καμπινων , μικροφονων , dual layer , μιξη 2 τυπων ενσχυτων , effects loop κτλ ...
Vetta Rulez !!!