γ**ώ την ασχετοσύνη μου εδώ μέσα...
Πώς μπορείτε να μιλάτε για ένα συγκρότημα ενώ καν δεν το έχετε ακούσει?
Συμφωνώ με το Σπύρο εν μέρη ο οποίος τυχαίνει να ακούει κάτι παραπάνω από Κότσιρα, Πορτοκάλογλου, Πυξ Λαξ, σε σχέση με άλλους, αλλά ρε παιδιά τώρα τι γνώμη εκφέρετε ενώ έχετε ακούσει 2-3 τραγούδια και αυτά για 1 μόνο λεπτό?
Οι Metallica καλά κάνανε στο Napster, γιατί τώρα είναι αδικία να ξεσκίζεται ο άλλος να γράφει τραγούδια 20 χρόνια και εσύ να πηγαίνεις τσάμπα να τα ακούς, αν και εγώ διαφωνώ με τη κατάργηση του Napster αλλά καταλαβαίνω απόλυτα τη στάση τους, η οποία έγινε και για να γεμίσουν οι τσέπες τους.
Φίλε Γιάννη και Δαμιανέ, δεν νομίζω ότι έχετε γνώση, ακούσματα έτσι ώστε να κρίνετε μια μπάντα με το όνομα METALLICA. Μπορείτε να κρίνετε αυτούς που έχετε ακούσει, θαυμάζετε, θα πηγαίνατε σε συναυλίες τους κτλ.
Οι Θοδωρής, jbliangas είναι πολύ λογικοί άνδρωποι και δεν εκφέρουν γνώμη για το όνομα metallica αφού δε το ακούνε.
Companiamento πέταξες MEΓΑ ΠΑΤΑΤΑ από όλες τις πατάτες:
Στάλθηκε από: kopaniamento Στάλθηκε στις: 17/08/02, 04:07
πολύ φασαρία για ένα απλά καλό συγκρότημα. Μετά το black album η παρακμή τους, έγινε φανερή. Και είναι καραγκιόζηδες. Πολύ καραγκιόζηδες. Μια συνέντευξή τους να διαβάσεις.. ακόμα και τουs στοίχους τους.. μη πω για το napster..
Απλά καλό συγκρότημα: Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις καμμία σχέση με τη metal μουσική αφού λές τους metallica απλά καλό συγκρότημα... ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΗΕΑVY METAL & METAL HAMMER του Αυγούστου και διαβάστε το από την αρχή μέχρι το τέλος να δείτε τι εστί metallica και πόσοι το έχουν υπ' όψη.
Είναι λογικό να λένε πατάτες στις συνεντέυξεις τους και στους στίχους, όλοι οι metallheads αυτά λένε.
Άμα έχουν σκατά στίχουν οι Μetallica για διάβασε στίχους του Liar των Megadeth...
Yπάρχει και μια φράση που χρησιμοποιείται ευρέως στη μουσική στιχουργεία και είναι η : ποιητική αδεία.
Νομίζω πως γνωρίζω τους metallica καλύτερα απ' όλους εσάς, γιαυτό όσοι άπιστοι ρωτήστε ότι θέλετε, εγώ είμαι εδώ..