Η αληθεια ειναι πως εχω την επιθυμια να πω αρκετους εδω μεσα ασχετους αλλα ας το αποφυγω....
Και καλά κάνεις...θα ήταν έλλειψη τακτ!

Οποιοσδηποτε αρτιμελης ανθρωπος με 2 αυτακια που δουλευουν,μπορει να τα ξεβουλωσει καποια στιγμη και να το διαπιστωσει αυτο...
Επειδή μπορεί και να παρεξηγηθείς δράττομαι της ευκαιρίας να προσθέσω πως καλό είναι να το κάνουν και οι μη αρτιμελείς, αν φυσικά τα 2 τους αυτάκια δουλεύουν. Δεν πάσχουν δηλαδή από κώφωση, χρόνια ωτίτιδα κοκ.
Ασχετα με το αν εισαι οπαδος η οχι δεν μπορεις να αρνηθεις κατι τετοιο...Μετρια μπαντα..Τι λετε ρε?

Μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα...κυκλοφορούν κι εμφράγματα! Κουλάρησε. Έχε απλώς υπόψιν πως για άλλη μια κατάθεση/γνώμη πρόκειται και σίγουρα όχι από τον Πάπα (ο Pontifikas δεν πολυγράφει τελευταία), για να μονοπωλεί και το αλάθητο. Χαλάρωσε λοιπόν, κάνε λίγο αργιλέ, μπες στο πνεύμα του ανατολικού ραχατιού ή στη μεξικάνικη ραθυμία (άλλο στερεότυπο αυτό) και θα δεις πως μετά από λίγο δε θα χολοσκάς κι όλας.
Αντιπροτείνω δε ως εκτονωτικό μέσο, ένα θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τα Θρησκευτικά στα σχολεία και τι θα ήταν σκόπιμο να κάνουμε με την πάρτη τους. Εκεί είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια...έχουμε και παιδιά. Έλα καλύτερα από εκεί να βγάλεις το ψυχροπολεμικό σου άχτι.
Απο τη στιγμη ομως που δεν ασχολειστε ρε παιδια καθολου με το συγκεκριμενο ειδος,πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο σχολιαζετε μια τετοια μπαντα....ΓΙΑΤΙ???
Θεμελιώδες ερώτημα...έρχεται δεύτερο ιεραρχικά μετά το "ποιος είμαι?" στη συνείδηση των πολλών, αλλά δε σου κρύβω πως κι εγώ συντάσσομαι μαζί σου...ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ???
Δηλαδη θα ηταν λογικο για σας να μπει καποιος "μεταλλας" σε θεματα τυπου "Μαρινελλα","Κοτσιρας" κλπ και να αρχιζει να θαβει επειδη εχει ακουσει 2 κοματια τους και θεωρει πως η μουσικη αυτη δεν του αρεσει???
Εμενα για μπαχαλο μου φερνει λιγο η κατασταση....
Πεστε και κανα νουμερο ρε σεις για το joker αν γινεται να σωθει η κατασταση...
34, 12, 7, 10, 38, 25 (αν κερδίσεις, θέλω ποσοστό)