Παιδια, Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε.. Πραγματικα μου αρεσει και εμενα πολυ ο Στιχος και νομιζω οτι ειναι πολυ Ρεαλιστικος.. Εχω να ερθω γυρω στα 6 Χρονια στην ΑΘΗΝΑ αλλα εκει μεγαλωσα και εζησα λογω της τοτε δουλειας μου παιζοντας Ντραμς σε σκυλαδικα για Τουριστες της ομορφης Πλακας,ακριβως οπως το περιγραφω.. Μετα την Δουλεια στις 3 και μιση το Βραδυ πηγαιναμε για φαγητο Παραλια η στην οδο Αθηνάς στα Πατσατσιδικα, και ζουσαμε την Αθηνα απο την Σκοτεινη της Πλευρα.. Επειδη ειμαι και λιγο ψιλοαναρχικος τυπος ασχοληθηκα απο μικρος με Πειρατικους Σταθμους, Ροκ μουσικη,και δουλευοντας εδικα με την Νυχτα γνωρισα πολλες Πορνες,Τραβεστι και σκοτεινους Τυπους και ετσι ξερω τα πραγματα απο πρωτο χερι...Οσο για την Φωνη εχετε δικιο.. Ζοριζομαι πολυ να βγαλω αυτους τους τονους και οσο εαν προσπαθησα δεν βγαινουν καλυτεροι... Ισως εαν ημουν Ελλαδα να ευρησκα τα καταληλα Ατομα και σιγουρα θα καναμε κατι καλυτερο.. Εγω θα εβαζα τις ιδεες (που ειναι αρκετες..) και οι αλλοι θα εβαζαν την Τεχνη και την Φωνη... Αλλα εδω που μενω στην Γερμανια, οι Ελληνες ειναι λιγοστοι, απο Μουσικους..καθολου, και οι περισσοτεροι Μαγειρες και συνταξιουχοι.. Πολλους Χαιρετισμους.. Χρηστος..