Εγω δεν ακουσα το κομματι φιλε μου.
Απλα ηθελα να σου πω οτι εισαι εντελως λαθος σε οτι νομιζεις για τον Dave...
Νομιζω οτι ευκολα παρεξηγηθηκες με κατι που πραγματικα δεν αξιζε να παρεξηγηθεις...
Μπορει πχ, το κομματι σου να το ακουσε "μιση" φορα στα πεταχτα, ο dave στην αρχη και μη δινοντας του πολυ σημασια "καλιτεχνικη" αλλα μονο "συντονιστικη" (δλδ οσον αφορα το αν μπορεις να το δημοσιευσεις), να σου ειπε οκ μου ακουγεται, καλα πας, συνεχισε...
Μετα, αφου ειδε και ολα τα αλλα σχολια, ισως να εκατσε με την ησυχια του και να το ακουσε πιο προσεκτικα... Και ετσι μετα να ειπε και την "καλιτεχνικη" του αποψη/κριση...
Αυτο δεν τον κανει ουτε συνομωτη, ουτε δειχνει πως φασκει και αντιφασκει, προκειμενου να κερδισει (τι???) κατι...
Καταλαβαινω οτι προσβληθηκες αρχικα απο τα σχολια του bluechild, και πως μετα ησουν μαλλον επιρεασμενος και οταν ειδες το post του Dave τα "πηρες"...
Αλλα επειδη συμβαινει να εχω γνωρισει προσωπικα τον dave και να εχουμε μιλησει αρκετες φορες, σε πληροφορω οτι δεν ειναι μελος καμιας κλικας, ειναι πολυ ανοιχτομυαλος και ποτε δεν προσβαλει καποιον (αν δεν του αξιζει)...
Γνωμη μου ειναι να χαλαρωσεις λιγο... Αντικειμενικα οταν ζητας κριτικη στην τεχνη σου , ειδικα μεσω καποιου forum οπου ολοι οι κριτες σου ειναι "αορατοι" και δεν ειναι face to face μαζι σου, καλο θα ειναι να περιμενεις καθε ειδους κριτικη, απο θετικη μεχρι αρνητικη και απο συμβουλευτικη μεχρι ειρωνικη...
Καταλαβαινω απολυτα τον εκνευρισμο σου, αλλα αληθεια αν ηρεμησεις λιγο και ξαναδεις την ολη φαση , πιστευω οτι θα καταλαβεις πως δεν εγινε τιποτα σημαντικο, ουτε "υποπτο"...
Οσο για τα ειρωνικα σχολια, ρε παιδια ελεος...
Δηλαδη ειλικρινα , αν δεν εχετε κατι επικοδομητικο ν απειτε στον ανθρωπο που ζηταει την κριση σας, για ποιο λογο να τον ειρωνευεστε?
Ακομα και αν ειναι κατι που δεν σας αρεσει η ακομα κι αν το μισειτε, πειτε την γνωμη σας χωρις να γινεστε προσβλητικοι και κυριως ειρωνικοι...
Δεν υπαρχει λογος στο κατω κατω... Να πω οτι σας ειχε κανει και κατι ο αλλος παει στο διαολο...