Προφανώς είμαι η μόνη που επέζησα του τρομερού αυτού αγώνα....όλοι οι υπόλοιποι αυτοί τη στιγμή εξαντλούν τις τελευταίες δυνάμεις τους για να φτάσουν στα κρεββάτια τους ή τεσπα κάπου να απλώσουν τα πόδια τους.....
Τα σουρωτήρια 2005 πραγματοποιήθηκαν με τη μέγιστη επιτυχία αν και είχαμε αδικαιολόγητες απουσίες.
Στον αγωνιστικό χώρο που ήταν αρκετά μεγάλος για να εξαντληθούμε παρουσιάστηκαν οι κάτωθι....
Sts_Ikaros, φίλος τους προηγούμενου, zappas, prince, blue_jazz + φορεστ γκαμπ, P@nos, Candlemass, fatses_asteies, silega, Pelargos, Balleader, Newbie, το τρυπητό και φυσικά η Θεότητά μου....
Στις κερκίδες μας αποθέωναν.....βασικά εμένα αλλά ας μην το κάνουμε θέμα....οι κάτωθι.....vert, iroukos μετά του Στέλιου που εμφανώς ήθελε να συμμετάσχει ενεργά, Dunkan, Bασίλης, Anastriana και Papajohnny.....
1)Ο φίλος του προηγούμενου παρακαλείται να μην ξαναρθει αν δεν αλλάξει ομάδα πρώτα....
2)Ο πρίγκηπας κατέβασε τα ρολά αν και μάζεψε αρκετές μπάλες απ τα δίχτυα του χωρίς όμως δική του υπαιτιότητα
3)Ο φορεστ κουράστηκε γρήγορα....αν και είχα πει στον Blue_jazz να μην του πει νωρίτερα για τον αγώνα....
4)Το πτηνό έχουμε βάσιμες υποψίες ότι ήταν με τους άλλους.....
5)Τον κεροκάτι δεν τον σχολιάζω......πάντως οφείλω να ομολογήσω πως το κλώτσαγε καλά το τόπι...
6)Όσο για το Balleader ίσως να γίνει το δεύτερο κιθαροπαίδι μου.......επέδειξε πολύ καλά στοιχεία....
Ευχαριστούμε όσους μας έφεραν νερό και μας έσωσαν από βέβαιο θάνατο.....
Θα ακολουθήσουν ντοκουμέντα από το πεδίο του αγώνα.....
Υ.Γ. Όσον αφορά τις 2 πρώτες γραμμές ξεκίνησα να γράφω την απάντηση πριν έρθουν οι άλλοι δύο και με προλάβουν....