Με αφορμή
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=31518.0 (ωστε να μην βγαινουμε Offtopic) θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω μαγνητες. Εχω διαβασει πολλα post εδω περα κανοντας αναζητηση και πραγματα χαθηκα. Αυτα που παρατήρησα ειναι Seymour Duncan, EMG και DiMarzio.
Λοιπον επειδη εχω βαρεθει και κουραστει με αυτο το θεμα, εχω μια κιθαρα ψιλοσαβουρα με 350 Ευρω Career. Εχει χωρο για 2 διπλους κ εναν Single.
Η μουσική που παίζει ειναι Heavy Metal (οχι Death ή True): Συγκροτηματα: Metallica, Maiden, Hammerfall, Manowar, Slayer, Stratovarius οκ το πιασατε.
Επίσης όμως παίζω και Hard/Classic Rock: AC/DC, Deep Purple, Black Sabbath, Led Zeppelin οκ το πιασατε.
Δεν εχω καμια ορεξη να δωσω πανω απο 250-300 Ευρω για μαγνητες. Λογικα θα βαλω Active και οχι passive (μονο να μου πειτε καθε ποτε πρεπει να αλλαζω την μπαταρια).
Πείτε να μου καποιους συνδιασμους μαγνητών με αυτα τα χρηματα και σε αυτο το στιλ του ήχου ώστε απο Δευτερα να γινει η παραγγελια τους.
Λογικα νομιζω οτι χορανε οι active μαγνητες γιατι απο οτι ειδα (αν κανετε κλικ στο πιο πανω Link εχω μια φωτο να δειτε και μονοι σας) υπαρχει πολυ χώρος απο κάτω.