Έχω καιρό να γράψω σε αυτό το θέμα αλλά βλέπω ότι άλλα λέω και άλλα μεταφράζετε. Δεν είμαι κατά του να γράφει κάποιος φίλη Twix ούτε να το δημοσιεύει, ούτε είπα ότι όλα είναι εκτρώματα. Το θέμα αναφέρεται αλλού. Ξαναδιάβασέ το καλύτερα μήπως και καταλάβεις. Δεν υπάρχει καμιά υπεροψία ούτε διάθεση μείωσης κανενός. Το θέμα είναι ότι κάποιοι ακόμα και σε εντελώς κακές προσπάθειες (θα μου πεις με τι κριτήρια είναι κακές, με βάση τη κοινή λογική ή το κοινό αίσθημα, δε θα βάλουμε ζυγαριά ή απόλυτη λογική αλλά όπως και να το κάνεις ένα "έκτρωμα" ξεχωρίζει εύκολα από τη πλειοψηφία των αναγνωστών) εκφράζονται με διθύραμβους, πράγμα που με έκανε να υποθέσω ότι εξυπηρετούνται πελατειακές σχέσεις, φιλικές σχέσεις, ή ακόμα και διπλοί ή τριπλοί κωδικοί από το ίδιο άτομο. Την ευκολία της κριτικής σχολίασα και όχι τα ποιήματα αυτά καθ' εαυτά. Το είπα ξεκάθαρα άλλωστε πολλές φορές, αλλά είδα ότι δεν κατάλαβες (εκτός και αν το παρερμήνευσες εσκεμμένα - που δε νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο). Το να ανεβάσω ένα κακό τραγούδι είναι δικαίωμά μου, αλλά να πλακώσουν οι φίλοι μου (ε, κάποιους έχω κι εγώ) και να λένε ααααα καταπληκτικό, υπέροχο κλπ δεν έχει νόημα για κανένα, ούτε -κυρίως- και για μένα. Αυτά τα ολίγα, προς διευκρίνηση και όχι προς κόντρα.