Αν βρεθεί χώρος, όλα τα άλλα είναι εύκολα. Ποιος έχει χώρο και τον διαθέτει; Εγώ είχα κάνει συνάντηση στο σπίτι μου πριν δυο χρόνια, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω πάλι, θα το σκεφτώ.
Αν πάμε απλά σε καμμιά παραλία, πάρκο, δεν θα έχουμε ηλεκτρικά όργανα, ψυγείο, ζεστό φαϊ, κλπ. Αν πάμε σε μαγαζί θα είμαστε μαζί με τους υπόλοιπους πελάτες και δεν θα μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα. Ενώ σε δικό μας χώρο θα φάμε και θα πιούμε καλά και φτηνά, θα βάλουμε και μικροφωνική, θα κάνουμε ότι τρέλα μας κατέβει στο κεφάλι.
Μιλάω πάντα για Αθήνα. Αν θέλουν οι Θεσσαλονικείς κλπ, ας κάνουν κάτι παρόμοιο στην πόλη τους. Το να βρεθούμε κάπου αλλού θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει _όλοι_ να κάνουμε ταξίδι, και κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν καθόλου λόγω ηλικίας ή υποχρεώσεων, κλπ.