Χμμμ, ποιο γελοίος στίχος..
Κάτι ακατανόητα, και καλά κουλτουριάρικα, "έντεχνα" και δε συμμαζεύεται, που προσπαθούν να τα ερμηνεύσουν εις βάθος διάφορα κοριτσάκια (τι να ερμηνεύσουν δηλαδή, αφού ούτε ο δημιουργός δε ξέρει τι εννοεί, αλλά οι ωραίες λεξούλες είναι πιασάρικες
. Για κάτι ΣωκρατοΑλκινοΘανάσηδες μιλάω
)
Κάτι τέτοια γράφετε και μετά θα γίνει καβγάς πάλι..
ΥΓ Κουλτουριάρικο ακαταλαβίστικο στίχο ο μάλαμας κι ο θανάσης ρε συ; Δε νομίζω, αυτά που λένε ως επί το πλείστον βγάζουν έυκολα νόημα.. Είναι κακό να κρίνεις καλλιτέχνες απ'το κοινό τους. Εγώ που ακούω τέτοια και καλά κουλτουριάρικα, μου τη σπάνε τα κοριτσάκια στα οποία αναφέρεσαι και σε καταλαβαίνω, δεν είναι όμως κριτήριο αυτό..
+1

(Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο....) Εντάξει ο Αλκίνοος ισως σε καποια τραγούδια του να ακολουθεί λίγο πιο ''εμπορικούς'' δρόμους, πράγμα όμως που και πάλι δεν τα μειώνει ούτε ηχητικά ούτε στιχουργικα...Αλλά όχι και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου...Πέρα από την στιχουργική, κάνει υπέροχες ενορχηστρώσεις! Ας μην κοιτάμε μόνο πως θα πούμε λόγια για να διαφέρουμε από το κλίμα...
Και μιλάω καθαρά ως (ερασιτέχνης) μουσικός τώρα...Ο άνθρωπος παίζει φοβερές μουσικές και κάνει πολύ καλές δουλειές... Και δεν απαντάω επειδή είμαι καμια φανατισμένη κολλημένη, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μου βάλουν τέτοια ταμπέλα (έλεος), απλά πρέπει να ξεχωρίζουμε και λίγο ποιοι μουσικοί αξίζουν και ποιοι όχι, και όχι μόνο ανάμεσα σε αυτούς τους 3 που αναφέρθηκαν αλλά γενικως σε όλους τους μουσικούς και τα είδη μουσικής που αντιπροσωπεύουν....Δεν είναι ανάγκη να τα μηδενίζουμε όλα για να πάμε κόντρα στο πλήθος και καλα..
Τέσπα, επειδή μας βλέπω πάλι έτοιμους να ξεκατινιαστουμε (τρόπος του λέγειν) ας γυρίσουμε στο θέμα μας...
Γελοίο είναι το καινούριο τραγούδι του Καρβέλα που τον αντιπροσωπεύει και όλας...Πραγματικά ανάξιο λόγου και κριτικής...