Αποστολέας Θέμα: Far beyond the sun  (Αναγνώστηκε 4559 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

psomas

• Επισκέπτης
Far beyond the sun
« στις: 07/09/05, 15:30 »
τον τελυταίο καιρό προσπαθώ να βγάλω το far beyond the sun του malmsteen...έχω ανεβάσει ένα μέρος του τραγουδιού(ένα λεπτό περίπου είναι) που έχω ηχογραφήσει...εγώ παίζω μόνο lead κιθάρα...τα υπόλοιπα είναι midi...
πώς σας φαίνετε;  :-\ :-X
Far Beyond the Sun
είναι περίπου 1MB...
« Τελευταία τροποποίηση: 07/09/05, 15:37 από psomas/bready »

Αποσυνδεδεμένος Light_Without_Heat

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • Living the dream...
    • Προφίλ
Απ: Far beyond the sun
« Απάντηση #1 στις: 07/09/05, 17:29 »
Φίλε psomas/bready,δεν γνωρίζω αν έβγαλες το κομμάτι απο ταμπλατούρα η με το αυτί σου αλλά υπάρχουν πάρα πολλές λάθος νότες(εκτός τόνου δηλαδή) στο κομμάτι σου.Απο εμπειρία θα λεγά ότι μαλλον χρησιμοποίησες ταμπλατούρα γιατί συνήθως αυτές είναι γεμάτες τέτοια λάθη.Πάνω σ'αυτό θα σου πρότεινα να δουλέψεις τα σημεία αυτά με το αυτί σε συνδιασμό με τις γνώσεις στη θεωρία.Στο κομμάτι αυτό του Malmsteen όλα τα passages είναι harmonic minor οπότε οί νότες σου απλά πρέπει να την επαληθεύουν.Επίσης υπάρχουν αρκετά σημεία στα οποία χάνεις απο χρόνο,δούλεψε το ρυθμό σου.Για το τέλος φύλαξα το πιο σημαντικό.Τι απέγνινε το vibrato σου;Σε όλοκληρο το μέρος που άκουσα δεν εφαρμόζεις καθόλου vibrato ή όπου το εφαρμόζεις έχει πολύ μικρό range.Α,και καποιες νότες τις κόβεις πολύ γρήγορα(και αυτό εμπίπτει στο θέμα του ρυθμού).Θέλει δηλαδή αρκετή δουλειά ακόμα αλλά πιστεύω αν το παλέψεις θα το καταφέρεις.
Φιλικά :)
INTERNET.
SERIOUS BUSINESS.

psomas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: 07/09/05, 17:51 »
από ταμπλατούρα το έμαθα...για τις νότες εκτός τόνου θα το ψάξω...thanks για τις συμβουλές...  :)

• Θαμώνας
  • Living the dream...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 07/09/05, 17:55 »
Κανένα πρόβλημα φίλε.Χάρηκα τουλάχιστον που και κάποιος άλλος σε αυτό το forum είναι πάνω κάτω του ίδιου είδους(Ιnstrumental Rock-Metal) :)
INTERNET.
SERIOUS BUSINESS.

psomas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: 07/09/05, 21:08 »
Διόρθωσα(ελπίζω) ένα bend που ήταν εντελώς φάλτσο...και προσπάθησα να ακούγεται το vibrato μου περισσότερο... :-\
John_Goulos , καλύτερα τώρα;  :-\
« Τελευταία τροποποίηση: 08/09/05, 19:16 από psomas/bready »

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι συναυλιάς... τι να κάνουμε?
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 07/09/05, 21:09 »
Το Link δε δουλευει...  ???  :(
If we are here not to do
What you and I wanna do
And go forever crazy with it
Why the hell are we even here?

psomas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: 08/09/05, 03:18 »
Το Link δε δουλευει...  ???  :(

το διόρθωσα...τώρα πρέπει να δουλεύει...  ;)

Αποσυνδεδεμένος Alex Flouros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Seduce The Heaven
    • Προφίλ
    • Seduce The Heaven Official Webpage
« Απάντηση #7 στις: 08/09/05, 23:49 »
πολυ καλη η προσπαθεια σου φιλε psoma...
υπαρχουν μερικα λαθακια σε καποιες νοτες..ισως και καποια παραλαγη σε καποιες χαρακτηριστικες φρασεις στην αρχη..
αλλα σε γενικες γραμμες ακουω πως εισαι καθαρος οσο αφορα την τεχνικη και τα πας καλα με τον χρονο...
και αυτο ειναι πολυ σημαντικο...
συνεχισε να μελετας παντα με μετρονομο και θα παιζεις το κοματι αψογα πολυ συντομα..
ανυπομονω να σε ξανακουσω σε κανα μηνα... ;)

για οσους ενδιαφερονται εχω μια version αυτου του κοματιου σε video εδω...
http://www.musicv2.com/mp3_request.m3u?m=download&id=300&url=/bank/videos/948_Far_Beyond_The_Sun.wmv
RIGHT CLICK----> SAVE US
Alex

• Θαμώνας
  • Living the dream...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 09/09/05, 03:14 »
Πράγματι υπάρχουν ακόμα λίγα λαθάκια στις νότες αλλά εγώ θα λεγα ότι ο χρονος σου στην αρχή τουλάχιστον χρειάζεται βελτίωση.Το vibrato σου κατά την αποψή μου χρειάζεται ακόμα πολύ βελτίωση,αλλά αυτό είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο για να αναπτύξεις.Γενικά προσπάθησε να το δίνεις περισσότερο εύρος και να το κάνεις αρκετά πιο αργά. Επίσης αν θες την αποψή μου,άκου το κομμάτι του Malmsteen όσες πιο πολλές φορές μπορείς,απομόνωσε κάποια μικρά σημεία και προσπάθησε να τα παίξεις όσο πιο όμοια είναι δυνατό.Τα στοιχεία που θα σου μείνουνε έτσι,αργότερα θα βγαίνουνε και αλλού στο παίξιμό σου. :)
INTERNET.
SERIOUS BUSINESS.

nicktzimas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: 09/09/05, 11:07 »
Alex Flouros to videaki soy tromerotato!!!!pragmatika trela8hka.tromerh texnikh vibrato ola teleia... :D :D keep up the good work!!!!!! :)

filika
Nicktzimas

Αποσυνδεδεμένος D@ve Murray

• Χορδοβασανιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Once a wolf.... always a wolf...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 20/09/05, 11:21 »
Ωραιο σαν εκτελεση...δεν μπορω να πω για λαθη γιατι το πρωτοτυπο δεν το ξερω... μου αρεσε και ο ηχος που παραπεμπει σε παλιοτερες δεκαετιες... ωραια...
Φάτε οτι προλάβετε...Ο Χονδροc γaρ Τaχυc...

Αποσυνδεδεμένος PAPAJOHNNY

• Μικρός Μπαλαντούλης
  • Θαμώνας
  • ...but I like it!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 25/09/05, 18:36 »
Πολυ καλη προσπαθεια ειναι λιγο δυσκολο να το πιασεις το παλικαρι αυτο.Παρολα αυτα ομως θελει αρκετη δουλιτσα στο ανεβοκατεβασμα της κλιμακας γιατι σε ορισμενα σημεια ακουγεται λιγο φαλτσα!
Της ψυχής μου τα κομάτια είναι έρημα παλάτια,όπως κάτι μονοπάτια δίχως τέλος και αρχή...