Επειδή έχει ειπωθεί ότι δεν μιλάμε μετά από ήττες, θα πω εγώ δυό λόγια μετά τη σημερινή ξεφτίλα. Αυτά δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό μέρος, μιας και ο αγώνας δεν σηκώνει κριτική. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος, αυτό δεν χωράει συζήτηση.
Αυτό που έχω λοιπόν εγώ να πω είναι ότι σήμερα θα πρέπει να είναι και η τελευταία μέρα που θα υπάρχουν στην ΑΕΚ ο Αδαμίδης , αλλά και ο Χιμένεθ. Ανεξάρτητα για το αν έχουν αποκλειστικά την ευθύνη. Τα μεγάλα σωματεία μετά από τέτοιες ήττες, συνηθίζουν για να ηρεμούν τον κόσμο τους να προβαίνουν και σε παραιτήσεις προέδρων , αλλά και σε απολύσεις προπονητών.
Για τον πρώτο έχω να πω, ότι δεν αρμόζουν σε σοβαρό παράγοντα οι σκηνές που είδαμε στο πούλμαν της ΑΕΚ , κατά την επιστροφή της ΑΕΚ από τη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες μέρες. Εκτός από το ηθικά επιλήψιμο του πράγματος, υπάρχει και το ότι δεν μπορείς να δίνεις έξτρα κίνητρο σε έναν αντίπαλο, ο οποίος και φιέστα θέλει να κάνει, αλλά είναι και ανώτερος από εσένα. Πρέπει να ξέρεις, ότι για να έχεις ελπίδα να πάρεις αποτέλεσμα, ή έστω να χάσεις με αξιοπρέπεια, ότι θα πρέπει να τον "κοιμήσεις" και όχι να τον εξαγριώσεις. Δυστυχώς αυτά δεν τα σκέφτηκε ο νεαρός πρόεδρός μας και αφέθηκε να παίξει το ρόλο του οποιουδήποτε πιτσιρικά οπαδού μας.
Για τον δεύτερο ,έχω να πω ότι παρ'όλο ότι έχει φέρει την ομάδα στο τελικό του κυπέλλου και παρ' όλο ότι έκανε κάποια καλά αποτελέσματα, αυτή την ντροπή δεν μπορεί να την ξεπλύνει τίποτα. Πολύ απλά δεν έπρεπε να συμβεί. Κι επειδή ο βασικός υπεύθυνος είναι ο προπονητής, θα πρέπει να παραιτηθεί, μιας και στην ήδη οικονομικά προβληματική ΑΕΚ θα κοστίσει πολύ η τυχόν απόλυσή του. Αλλά ακόμα κι αν κοστίσει, η ηθική βλάβη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι θα παραμείνει ο Χιμένεθ, τη στιγμή που οποιοσδήποτε άλλος προπονητής θα είχε παραιτηθεί ήδη από τη συνέντευξη τύπου.
Η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ τελείωσε σήμερα. Δεν με ενδιαφέρει καμμιά κατάκτηση κυπέλλου, καμμιά δεύτερη θέση στα play-off .
Το κύπελλο θα το χαρεί πολύ περισσότερο ο κόσμος του Ατρομήτου. Εμείς ξενερώσαμε αφάνταστα. Το champions league δεν έχει επίσης κανένα νόημα, αν δεν πάρει την ομάδα ένας ΑΕΚτζής με πραγματικά μεγάλη οικονομική επιφάνεια , ο οποίος θα αλλάξει το roster κατά 90% και θα έχει πραγματικές φιλοδοξίες. Με τους σημερινούς διαχειριστές απλά δεν πας πουθενά.
Κρίμα για αυτή την ομάδα, κρίμα για την ιστορία της και περισσότερο κρίμα για όλους εμάς που την αγαπάμε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα , παρά να την παρακολουθούμε να κατρακυλάει, χρόνο με το χρόνο στην ανυποληψία...