Επειδή εσύ καλέ μου φίλε έχεις τις αντιδράσεις του Ραταπλάν, πρέπει να την πληρώσω εγώ; Μα στ' αλήθεια τώρα...κατανοώ πως δε σου έκοψε καν να εξετάσεις γιατί πριν από 2 χρόνια το συγκεκριμένο post δε σήκωσε θύελλα επιθέσεων απέναντι στις σαδιστικές μου μεθόδους, αλλά πέρασε έτσι, ίσως με ένα σαρδόνιο χαμόγελο ή απλώς αδιαφορία.
Ούτε μια υποψία περί ειρωνίας δεν πέρασε από το μεγαλόπρεπο μυαλό σου, όταν πρότεινα μεταξύ άλλων: Υποχρεωτική ακρόαση του Ταμπάκη, Ρίψη από την Ακρόπολη, Διαμελισμό με τη χρήση τρακτέρ, Θανάτωση όλης της οικογένειας του θύτη μαζί με το δικηγόρο του...στους ορφανούς, θα αφαιρούμε τη ζωή των φίλων τους...στους δε άφιλους, θα αφαιρούμε τις κάλτσες;
Δηλαδή πόσο πιο λιανά πρέπει να στο κάνει κανείς; Μήπως να γράφουμε με bold, κεφαλαία και size 50 "το άνωθεν κείμενο ειρωνεύεται τους θιασώτες της θανατικής ποινής";
Κι αν απλώς "νομίζεις" και δεν είσαι σίγουρος, μην προτρέχεις να χαρακτηρίσεις...ρώτα πρώτα, για να μην εκτίθεσαι από την αφέλεια, για να μην πω καμιά βαρύτερη κουβέντα. Κι όσο για τα "ρε" και τα "μεγάλε" κράτησέ τα για τα φιλαράκια σου.