Αποστολέας Θέμα: Ftanei pia...................  (Αναγνώστηκε 76115 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος guitarlover

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • Άμα σταματήσεις να χαμογελάς σταματάς και να ζεις
    • Προφίλ
Απ: Ftanei pia...................
« Απάντηση #50 στις: 22/09/05, 21:17 »
Το να σβίσει κάποιος admin ενα μήνυμα έχει γίνει και πιστεύω όλοι ξέρουμε τι γίνεται κάθε φορά. Μόνο σε διαδήλωση δεν κατεβαίνουν ορισμένοι με καθιστική διαμαρτιρία απεργία πείνας κλπ. Πόσες φορές δεν χαρακτιρίστηκε admins φασίστας και άλλα παρόμοια επείδή έκανε απλά τη δουλειά του. Οπότε μάλλον αυτό που λές δε γίνεται
Things gonna change I heard
by the time I 'm gonna be dead

jagmaster

• Επισκέπτης
« Απάντηση #51 στις: 22/09/05, 21:18 »
Tha ginei file mou, tha ginei... Einai aplws thema xronou...

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: 22/09/05, 21:33 »
Τώρα για την αναζήτηση τραγουδιών. Ο χώρος αυτός μετατράπηκε σε χώρο ανταλαγείς μπ3 και όχι γνώσεων. Και κάτι που διάβασα παραπάνω οτι δηλαδή δεν υπάρχουν ελληνικά τραγούδια σε p2p προγράμματα εγώ μόνο για ένα θα μιλήσω το dc++.

Είναι πρόβλημα νοοτροπίας. Εδώ πολλοί αρνούνται να κάνουν μια αναζήτηση χρησιμοποιώντας τη μηχανή εύρεσης του forum, θα ασχοληθούν τώρα με ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα? Συνηθίσαμε στη βόλεψη και το έτοιμο. Αντί να επιδιώκεται η απόκτηση της γνώσης για την εύρεση των κομματιών, ρίχνουμε ένα post και ξεμπερδέψαμε. Κι ας έχει κάνει ο candlemass ολόκληρο οδηγό σύνδεσης στο dc++.

Δεν αποκλείω αύριο μεθαύριο να υπάρξει και αξίωση να του πάμε (του άλφα και του βήτα) και στο σπίτι του τα original cd για να μην κουράζετε να σηκωθεί κι απ' το κρεβάτι. :P

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: 22/09/05, 22:17 »
Το να σβίσει κάποιος admin ενα μήνυμα έχει γίνει και πιστεύω όλοι ξέρουμε τι γίνεται κάθε φορά. Μόνο σε διαδήλωση δεν κατεβαίνουν ορισμένοι με καθιστική διαμαρτιρία απεργία πείνας κλπ. Πόσες φορές δεν χαρακτιρίστηκε admins φασίστας και άλλα παρόμοια επείδή έκανε απλά τη δουλειά του. Οπότε μάλλον αυτό που λές δε γίνεται

αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι κομπλεξικοί και δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει δημοκρατία...είμαι Moderator σε 2 forum τα οποία θεωρώ οτι διατηρώ σε άριστη τάξη και ποτέ δεν βρέθηκε κανείς να διαμαρτυρηθεί όπως γίνεται εδώ. Και σβήνω Posts και topics καθημερινά! Και πίστεψε με τα forum λειτουργούν άψογα και εκπληρώνουν τον σκοπό τους. Δηλαδή να είναι ένα άριστο μέσο επικοινωνίας μεταξύ ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα και να ενημερώνονται τα μέλη πρακτικά και λειτουργικά για ότι τους ενδιαφέρει. Και φυσικά να μην προσβάλλεται η αισθητική και η νοημοσύνη κανενός από αυτά που βλέπει (ή έστω της πλειοψηφείας, καθώς πάντα υπάρχουν στραβόξυλα και επαναστάτες χωρίς αιτία.)

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: 22/09/05, 23:45 »
Εγω παίδες παζί σας είμαι 1000000% αλλά από ότι έχω δει΄μέχρι τώρα και από τότε που ξέρω το κιθάρα πάντα αυτά μένουν στην θεωρία. Κι αν όχι πολύ απλά οι admins βαρέθηκαν να τα ακούν απο διάφορους (που καλήτερα να μην τους χαρακτηρίσω) οπότε βαρέθηκαν. Εδώ κάποιο μέλος αμα αυτοδιαγραφεί γράφει ολόκληρα κατεβατα γιατί αποχωρεί και περι δημοκρατιας ελευθερίας λόγου κλπ κλπ. Πάρτα παράδειγμα την τελευταία μεγάλη αναχώρηση της chrome. Είχε δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα. Δε φτάνει που μας φιλοξενούν τους βρίζουμε κι ολας. Δε λέω το να υποστιρίζεις τη γνώμη σου είναι πολύ σωστό και εγώ το κάνω συνέχεια αλλά άμα έχεις άδικο και προσπαθείς κάνοντας φασαρία να βρεις κάποιο δύκιο τότε είσαι παράφρον

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #55 στις: 23/09/05, 00:57 »

Τώρα για την αναζήτηση τραγουδιών. Ο χώρος αυτός μετατράπηκε σε χώρο ανταλαγείς μπ3 και όχι γνώσεων. Και κάτι που διάβασα παραπάνω οτι δηλαδή δεν υπάρχουν ελληνικά τραγούδια σε p2p προγράμματα εγώ μόνο για ένα θα μιλήσω το dc++. Πήγε κανένας απο σας που κάθε μέρα ζητάει και από 5 τραγούδια να τα ψάξει εκεί; Θα απαντήσω μόνος μου ΟΧΙ. Γιατί αν είχε ψάξει θα είχε βρει το 99.9999999999% αυτών των τραγουδιών. Εγώ εδώ και περίπου 2 χρόνια έψαχνα ένα τραγούδι αρκετά παλιό το οποίο το ήξερε μόνο ένα άτομο και ο τίτλος του βρέθηκε μετά από 2 χρόνια αλλά μετά το βρήκα να το κατεβάσω. Πως είναι δυνατών άρα να βρίσκω εγώ ενα τόσο σπάνιο τραγούδι και να μην μπορείται να βρείτε κάποιοι τραγούδια που μώλις κυκλοφόρισαν ή είναι γνωστά στο ευρή κοινό. Καλό θα ήταν λοιπόν να απαγορευτεί λοιπόν η διακίνηση μπ3 μέσα από το σάιτ γιατί μπορεί και οι admins να βρούνε το μπελάντους επειδή κάποιοι βαριούνται ουσιαστικά που ζούνε.Άμα κάποιος δεν βρίσκει ένα τραγούδι πουθενά τότε ας αποστέλεται με μάιλ και όχι αυτό το πράγμα που γίνεται τώρα. Και εγώ έχω στείλει παλαιότερα σε αρκετά μέλη τραγούδια με μάιλ επειδή έχω αρκετά μεγάλη συλογή αλλά δεν κάθομαι να τα μοιράζω μονήμως.Αυτά λοιπόν και ελπίζω να βρεθεί μια μέση λύση.

Πρώτα απ'όλα φίλε guitarlover δεν γίνεται ανταλλαγή mp3 με τον τρόπο που το εννοείς. Επειτα, πρέπει να σκεφτείς ότι αν κατεβάσεις ένα κομμάτι από Kazaa, DC++ κλπ, η ταχύτητα ποικίλλει ενώ αν το κατεβάσεις από αλλού (όχι p2p) τότε κατεβαίνει πιο γρήγορα. Σε χρήστες με ταχύτητα 56kbps είναι πιο βολικό να κατεβάσουν από link που θα τους δοθεί παρά από πρόγραμμα p2p.

Επίσης να σου πω ότι εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου να μοιράζομαι τα τραγούδια που έχω με τους υπόλοιπους χρήστες εδώ μέσα και αλλού. Μόνο και μόνο που σε ευχαριστούνε νιώθεις ότι έκανες και συ κάτι καλό.
Οσοι δεν βρίσκουν τραγούδι να αποστείλουν μέηλ σε ποιον ρε συ? Μπαίνει στο φόρουμ ώστε να το δουν πολλά άτομα και όλο και κάποιος θα το'χει.

Για ότι είπες για τα ποιήματα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνω  ;)

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: 23/09/05, 03:12 »
Εγω παίδες παζί σας είμαι 1000000% αλλά από ότι έχω δει΄μέχρι τώρα και από τότε που ξέρω το κιθάρα πάντα αυτά μένουν στην θεωρία. Κι αν όχι πολύ απλά οι admins βαρέθηκαν να τα ακούν απο διάφορους (που καλήτερα να μην τους χαρακτηρίσω) οπότε βαρέθηκαν. Εδώ κάποιο μέλος αμα αυτοδιαγραφεί γράφει ολόκληρα κατεβατα γιατί αποχωρεί και περι δημοκρατιας ελευθερίας λόγου κλπ κλπ. Πάρτα παράδειγμα την τελευταία μεγάλη αναχώρηση της chrome. Είχε δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα. Δε φτάνει που μας φιλοξενούν τους βρίζουμε κι ολας. Δε λέω το να υποστιρίζεις τη γνώμη σου είναι πολύ σωστό και εγώ το κάνω συνέχεια αλλά άμα έχεις άδικο και προσπαθείς κάνοντας φασαρία να βρεις κάποιο δύκιο τότε είσαι παράφρον

καλά αυτό με τις αποχωρήσεις είναι μεγάλο καρναβάλι... φώσκολος μιλάμε!!

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: 23/09/05, 08:16 »

Πρώτα απ'όλα φίλε guitarlover δεν γίνεται ανταλλαγή mp3 με τον τρόπο που το εννοείς. Επειτα, πρέπει να σκεφτείς ότι αν κατεβάσεις ένα κομμάτι από Kazaa, DC++ κλπ, η ταχύτητα ποικίλλει ενώ αν το κατεβάσεις από αλλού (όχι p2p) τότε κατεβαίνει πιο γρήγορα. Σε χρήστες με ταχύτητα 56kbps είναι πιο βολικό να κατεβάσουν από link που θα τους δοθεί παρά από πρόγραμμα p2p.

Δε νομιζω οτι έχεις δίκιο εγώ στο dc που έχω και dsl οποτε πιάνω πολύ καλύτερη σύνδεση απ αυτούς και σπάνια έχω πρόβλημα με την ταχήτυτα. Βέβαια δεν πρόκειται να κατεβάσω απ καποιον που έχει 56αρι αλλα απο κάποιον που μπορει να μου δώσει μια αλφα υψηλή ταχύτητα. Α και κατι άλλο εγώ απο τα λινκ μια δυο φορές που κατέβασα πάντα πολύ πιο αργά μου κατεβαίνει συνηθως με 40 ενω στο dc πιάνω άνετα 80 και 100 kB/s

Αποσυνδεδεμένος oldnavy

• Θαμώνας
  • http://apythanos.blogspot.com
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: 23/09/05, 09:43 »
Δε νομιζω οτι έχεις δίκιο εγώ στο dc που έχω και dsl οποτε πιάνω πολύ καλύτερη σύνδεση απ αυτούς και σπάνια έχω πρόβλημα με την ταχήτυτα. Βέβαια δεν πρόκειται να κατεβάσω απ καποιον που έχει 56αρι αλλα απο κάποιον που μπορει να μου δώσει μια αλφα υψηλή ταχύτητα. Α και κατι άλλο εγώ απο τα λινκ μια δυο φορές που κατέβασα πάντα πολύ πιο αργά μου κατεβαίνει συνηθως με 40 ενω στο dc πιάνω άνετα 80 και 100 kB/s

Φίλε quitarlover, διαβάσω τα σχόλια σου εδώ και παραπάνω. Παρατηρώ λοιπόν μια κριτική κατ΄εμέ καθόλου αντικειμενική και μια επανάληψη του α΄ενικού πρόσωπου... εγώ.. εγώ.. εγώ... Φίλε μου καλέ εδώ είμαστε εμείς και άρα η κριτική μας και τα σχόλια μας θα πρέπει να στρέφονται γύρω από το εμείς.
Εσύ έχεις dsl γραμμή, κάποιος άλλος όμως είναι με απλή pstn και δεν έχει την πολυτέλεια να αναζητά mp3's με την ίδια άνεση που έχεις εσύ. Επομένως άσε εκείνους που θέλουν να ζητήσουν και να μοιραστούν την μουσική τους και ασχολήσου με τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.
Δεν θα ήθελα να με παρεξηγήσεις στα λέω αυτά με όλη την καλή μου διάθεση ειλικρινά

Αποσυνδεδεμένος holliday

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Have heart my dearWe're bound to be afraid
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: 23/09/05, 10:06 »
Δε φτάνει που μας φιλοξενούν τους βρίζουμε κι ολας. Δε λέω το να υποστιρίζεις τη γνώμη σου είναι πολύ σωστό και εγώ το κάνω συνέχεια αλλά άμα έχεις άδικο και προσπαθείς κάνοντας φασαρία να βρεις κάποιο δύκιο τότε είσαι παράφρον

καλά αυτό με τις αποχωρήσεις είναι μεγάλο καρναβάλι... φώσκολος μιλάμε!!

εμενα μ αρεσει που ξερω πως οτι και να πουν ειναι μονο λογια....

παντα εδω γυρω βρισκονται.  :)
Μια πεταλούδα στην γωνιά χαμογελάει, Κερνάει τσιγάρο μα πουλάει την φωτιά
ο αστυφυλακας ταυτοτητα ζητάει μα εγω την ψαχνω απ τα 19"

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: 23/09/05, 15:20 »
Φίλε quitarlover, διαβάσω τα σχόλια σου εδώ και παραπάνω. Παρατηρώ λοιπόν μια κριτική κατ΄εμέ καθόλου αντικειμενική και μια επανάληψη του α΄ενικού πρόσωπου... εγώ.. εγώ.. εγώ... Φίλε μου καλέ εδώ είμαστε εμείς και άρα η κριτική μας και τα σχόλια μας θα πρέπει να στρέφονται γύρω από το εμείς.
Εσύ έχεις dsl γραμμή, κάποιος άλλος όμως είναι με απλή pstn και δεν έχει την πολυτέλεια να αναζητά mp3's με την ίδια άνεση που έχεις εσύ. Επομένως άσε εκείνους που θέλουν να ζητήσουν και να μοιραστούν την μουσική τους και ασχολήσου με τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.
Δεν θα ήθελα να με παρεξηγήσεις στα λέω αυτά με όλη την καλή μου διάθεση ειλικρινά

Σπάνια παρεξηγώ κάποιον γι κάτι που θα πει για μένα και ποτέ σε άνοιχτές συζητήσεις σα κι αυτή. Αναφέρομαι σε α ενικο γιατί πολύ απλά λέω τις δικές μου εμπηρίες από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Και δε νομίζω ότι είναι δα και τόσο βαρύ για μία απλή σύνδεση έχω κατεβάσει και από την ελλάδα τραγούδια με 56αρι και δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός απ το ότι η ταχύτητα ήταν κατα πολύ χαμηλότερη. Είπα λοιπόν ότι είπα γιατί κάποιος πιο πάνω ανέφερε ότι δεν μπορεί σε προγράμματα σα κι αυτό να βρει ελληνικά τραγούδια και σου λέω εγω ότι έχω κατεβάσει πάνω από 20gb τραγούδια με τον τρόπο αυτό. Όσο για το πρόβλημα της ταχήτυτας που ανέφερε κάποιος οτι δηλαδή αν κάποιος με 56αρα κατεβάζει απο σάιτ τότε κατεβαίνει πιο γρήγορα απ ότι με ένα πρόγραμμα. Μην τρελαθούμε παίδες κι ολας. Απλή βαρεμάρα είναι όχι οτι θα πιάσουμε και καλύτερη ταχήτυτα. Τι δηλαδη το 4 θα γινει 4.2; Τι να σας πω τεράστια διαφορά. Τες πα κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα και ότι πλέον δεν εμφανίζονται φάτσα φόρα όλα τα μηνύματα με τέτοιο περιεχόμενο κάτι είναι γιατί με το συμπάθιο αλλά εγώ εδώ δεν μπαίνω για να μάθω τι τραγούδια θέλει ο άλλος επειδή "δεν τα βρίσκει". Οπότε εμένα δε με ενοχλεί πλέον γιατί ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα τραγούδια του. Η ενοχλησή μου ήταν ότι τα θέματα ήταν τόσα πολλά που για να βρώ ένα θέμα άλλου περιεχομένου έπρεπε να πιδάω κάθε φορα καμμια 20 θέματα

Αποσυνδεδεμένος Avril

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Δεν ακουω avril lavigne!!!!!!! >:(
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: 23/09/05, 17:29 »
τι θα γινει αν το 4 γινει 4.2??!??!??!??
εννοεις τι θα γινει αν τα 20 λεπτα που κανω για να κατεβασω ενα απλο τραγουδακι(52kbit/sec)γινουνε ξερω κ εγω ποσα!!!!
I don't advise a haircut, man. All hairdressers are in the employment of the government. Hair are your aerials. They pick up signals from the cosmos and transmit them directly into the brain. This is the reason bald-headed men are uptight.

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: 23/09/05, 18:25 »
Κοιτα παραπάνω απο μια ορισμένη ταχήτυτα δεν γίνεται να πιάσεις ανάλογα φυσικά και με τη συνδεση. Οπότε δεν έχει νόημα γιατί αν 20 λεπτά κάνεις να κατεβάσεις ενα τραγούδι πιάνοντας καλή ταχήτυτα τόσο θα κάνεις και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Τώρα αμα εσυ πας επιλέγεις ένα τυχεα και δεν κατεβαίνει με τίποτα τότε καταλήγουμε πάλι στο ότι βαριέσαι γιατί ειπάρχουν σίγουρα πάνω από 10 άτομα που θα έχουν το τραγούδι σου και ένας από αυτούς σίγουρα θα έχει Τ3 ή dsl οπότε θα υπερκαλήψει την ανάγκη σου για ταχήτυτα

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: 23/09/05, 22:44 »
Το να απασχολεί πολλά μελη ,το πως θα γίνει τι site καλλίτερο ,σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και αγάπη .Ολοι μαζί λοιπόν ας προσπαθήσουμε να το ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο ποιοτικά !!
Ας κριτικάρουμε τις υπερβολές και ας τις καυτιριάζουμε ,όποτε τις συναντάμε.Είναι ο μόνος τρόπος για να μειώσουμε τα -άχρηστα- μυνήματα και να αυξήσουμε τα χρήσιμα και ενδιαφέροντα .Ολα εξαρτόνται απο την θέληση και το ενδιαφέρον μας.

Αποσυνδεδεμένος Balleader

• Θαμώνας
  • With tired eyes,mind,soul I ...slept
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: 24/09/05, 00:04 »
Αν κ δεν ειμαι καιρο στο φορουμ κ δεν ξερω πως ηταν το επιπεδο παλιοτερα νομιζω πως ο καλυτερος τροπος αντι να γκρινιαζουμε ειναι να βαζει οποιος θεωρει πως δεν τον καλλυπτει η θεματολογια δικα του θεματα ωστε να ξανανεβει η "ποιοτητα" του.Με το θεμα αυτο που ανοιχτηκε μονο μερικες παραπανω κοντρες κ αντιπαραθεσεις κερδισε το φορουμ.
Εντελως Φιλικα :)
665 neighbor of the Beast

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: 24/09/05, 02:35 »
Αν κ δεν ειμαι καιρο στο φορουμ κ δεν ξερω πως ηταν το επιπεδο παλιοτερα νομιζω πως ο καλυτερος τροπος αντι να γκρινιαζουμε ειναι να βαζει οποιος θεωρει πως δεν τον καλλυπτει η θεματολογια δικα του θεματα ωστε να ξανανεβει η "ποιοτητα" του.

Βασικά εν τέλη αυτό είναι το θέμα ότι ίσως δεν υπάρχουν πλέον καινούργια θέματα προς συζήτηση. Τα περισσότερα θέματα γύρω από τη μουσικη και όχι μόνο έχουν συζητηθεί και πολλές φορές εξαντληθεί αλλα θα μου πεις φυσικό είναι. Τες πα. Όλα κάνουν τον κύκλο τους ρόδα είναι αι γυρίζει και άλλα τέτοια όμορφα

Αποσυνδεδεμένος Angello

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
Φτάνει πια...
« Απάντηση #66 στις: 25/09/05, 02:21 »
Επειδή νιώθω την ανάγκη να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου για ένα θέμα που εν πολλοίς ανακίνησα, θέλω συνοπτικά να πω τα παρακάτω. Η ουσία του προβλήματος δε βρίσκεται στο τι χωράει από κάτω το χαλάκι μέχρι να σκοντάψει κάποιος. Σε θεωρητικό επίπεδο έχει να κάνει με τη φιλοσοφία του τόπου. Θα αποκτήσουμε και υπόγειο ή θα μετακομίσουμε σε κάποιο τέτοιο; Σε πρακτικό επίπεδο έχει να κάνει με την ποδοσφαιροποίηση του τόπου. Όταν μοιράζεις τζάμπα «πρέζα», τα συνεπακόλουθα είναι προφανή. Ο νοών, νοείτω.

Πρόταση: «Αναζήτηση τραγουδιών».
« Τελευταία τροποποίηση: 25/09/05, 02:34 από Angello »

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #67 στις: 25/09/05, 04:12 »
Αν κ δεν ειμαι καιρο στο φορουμ κ δεν ξερω πως ηταν το επιπεδο παλιοτερα νομιζω πως ο καλυτερος τροπος αντι να γκρινιαζουμε ειναι να βαζει οποιος θεωρει πως δεν τον καλλυπτει η θεματολογια δικα του θεματα ωστε να ξανανεβει η "ποιοτητα" του.

Βασικά εν τέλη αυτό είναι το θέμα ότι ίσως δεν υπάρχουν πλέον καινούργια θέματα προς συζήτηση. Τα περισσότερα θέματα γύρω από τη μουσικη και όχι μόνο έχουν συζητηθεί και πολλές φορές εξαντληθεί αλλα θα μου πεις φυσικό είναι. Τες πα. Όλα κάνουν τον κύκλο τους ρόδα είναι αι γυρίζει και άλλα τέτοια όμορφα

Τότε ρε ρυ να το κλείσουμε το μαγαζί αφού δεν έχουμε τι να συζητήσουμε.  ;D

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Myspace
Απ: Φτάνει πια...
« Απάντηση #68 στις: 25/09/05, 04:14 »
Επειδή νιώθω την ανάγκη να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου για ένα θέμα που εν πολλοίς ανακίνησα, θέλω συνοπτικά να πω τα παρακάτω. Η ουσία του προβλήματος δε βρίσκεται στο τι χωράει από κάτω το χαλάκι μέχρι να σκοντάψει κάποιος. Σε θεωρητικό επίπεδο έχει να κάνει με τη φιλοσοφία του τόπου. Θα αποκτήσουμε και υπόγειο ή θα μετακομίσουμε σε κάποιο τέτοιο; Σε πρακτικό επίπεδο έχει να κάνει με την ποδοσφαιροποίηση του τόπου. Όταν μοιράζεις τζάμπα «πρέζα», τα συνεπακόλουθα είναι προφανή. Ο νοών, νοείτω.

Πρόταση: «Αναζήτηση τραγουδιών».

Ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο που συνεχίζεις να μπαίνεις σ'αυτό το σάιτ. Αφού για σένα είναι όλα μαύρα γιατί δεν μπαίνεις κάπου αλλού?

PS: Και επιτέλους μίλα μια φορά με ξεκάθαρο τρόπο. Μάλλον έχεις μπερδέψει το Kithara.gr με το μαντείο των Δελφών!

Αποσυνδεδεμένος fatses asteies

• μια εξ αυτών κι εγώ ο Αντώνης
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: 25/09/05, 17:56 »
Σχετικά με την αναζήτηση τραγουδιών είδα αυτό το θέμα
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=20881.0
(καλά, ας μη σχολιάσω τα τραγούδια που ζητάει), αν δείτε πιο προσεχτικά θα παρατηρήσετε ότι και τα 20 μηνύματα αυτού του μέλους (Peter!) είναι μόνο για να ζητήσει τραγούδια από άλλους. Φυσικά και δεν είναι αυτό το νόημα του φόρουμ πιστεύω οπότε σε κάποιο ποσοστό έχει δίκιο ο fenderiarhs. Κάποιοι εγγράφηκαν μόνο γι' αυτό το λόγο. Μήπως φταίμε κι εμείς λίγο που τους τα δίνουμε αμέσως όλα; (Ο συγκεκριμένος είναι και απαιτητικότατος, καθημερινά αλλά και δύο φορές την ημέρα "απορεί" που δεν τα έχει κανένας άλλος και δεν του τα στέλνει, παρατηρήστε τις ημερομηνίες των μηνυμάτων του εκτός από το κείμενό του).

"....Μιλούν με τις ώρες για κρύες ανάγκες και μετά με το φόβο παλεύουν. Κι είναι τόσο καλοί όταν λένε βλακείες που καμιά φορά ...ΞΕΓΕΛΟΥΝ."   -    fatses asteies

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #70 στις: 25/09/05, 18:06 »
Σχετικά με την αναζήτηση τραγουδιών είδα αυτό το θέμα
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=20881.0
(καλά, ας μη σχολιάσω τα τραγούδια που ζητάει), αν δείτε πιο προσεχτικά θα παρατηρήσετε ότι και τα 20 μηνύματα αυτού του μέλους (Peter!) είναι μόνο για να ζητήσει τραγούδια από άλλους. Φυσικά και δεν είναι αυτό το νόημα του φόρουμ πιστεύω οπότε σε κάποιο ποσοστό έχει δίκιο ο fenderiarhs. Κάποιοι εγγράφηκαν μόνο γι' αυτό το λόγο. Μήπως φταίμε κι εμείς λίγο που τους τα δίνουμε αμέσως όλα; (Ο συγκεκριμένος είναι και απαιτητικότατος, καθημερινά αλλά και δύο φορές την ημέρα "απορεί" που δεν τα έχει κανένας άλλος και δεν του τα στέλνει, παρατηρήστε τις ημερομηνίες των μηνυμάτων του εκτός από το κείμενό του).

Εντάξει ρε συ Αντώνη έχεις δίκαιο για τα μηνύματα του Peter, αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Εντάξει όσοι μπορούμε να του στείλουμε τα κομμάτια θα το κάνουμε. Το αν ζητά επίμονα τα κομμάτια δεν σημαίνει ότι όλοι μας θα τσακιστούμε αμέσως να τα στείλουμε. Αν μπορούμε καλώς, αν όχι δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Φιλικά:  8)

Αποσυνδεδεμένος fatses asteies

• μια εξ αυτών κι εγώ ο Αντώνης
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: 28/09/05, 15:26 »
Επανέρχομαι γιατί παρατήρησα τώρα τελευταία αρκετά νέα μέλη να γράφονται μόνο και μόνο για να βρουν τραγούδια (δεν είναι ένας δεν είναι δύο..... είναι πια αρκετοί που όλα τα μηνύματά τους είανι μόνο στην κατηγορία αναζήτηση τραγουδιών), θα μου πεις τι σε νοιάζει; Τίποτα. Απλά το αναφέρω αν και υποθέτω ότι θα έχει παρατηρηθεί από τους διαχειριστές ήδη. Όπως επίσης υποθέτω ότι ο σκοπός του κιθάρα δεν είναι να γίνει τόπος ανταλλαγής mp3.
"....Μιλούν με τις ώρες για κρύες ανάγκες και μετά με το φόβο παλεύουν. Κι είναι τόσο καλοί όταν λένε βλακείες που καμιά φορά ...ΞΕΓΕΛΟΥΝ."   -    fatses asteies

Αποσυνδεδεμένος djkostas

• Παλιός
  • Death Before Dishonor!
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: 12/10/05, 13:31 »
Αρχικά να πώ οτι αφορμή για αυτό το μήνυμα είναι η απάντηση που έδωσε ο fatses asteies - The band στο http://forum.kithara.gr/index.php?topic=21542.0;topicseen
Το γράφω εδώ γιατί εκτός του ότι είναι σχετικό με την συζήτηση δεν θέλω να χαλάσω το post της myrtoiro.
Επίσης ίσως αυτά που γράφω να έχουν προσωπικό ύφος αλλά απευθύνονται σε οσους εχουν αυτές τις αντιλήψεις.

fatses asteies εσύ τι πρόβλημα έχεις? Το οτι η συγκεκριμένη κοπέλα υποστηρίζει την πειρατεία? Το ότι δεν στηρίζει τους καλλιτέχνες αγοράζοντας τα cd τους?
Και αν δεν σε πειράζει αυτό μήπως σε πειράζει το ότι δε στηρίζει τους μαύρους αγοράζοντας cd  στις καφετέριες (ντροπή της της ρατσίστριας) και αντιθέτως τα κατεβάζει από το net?
Και τα λέω αυτά γιατί δεν θέλω να πιστέψω οτι σε πειράζει απλώς το οτι τα ζήτησε εδώ γιατί τότε είναι σαν να λες οτι όλοι οι administrators κοιμούνται, πληρώνονται για να κάνουν τα στραβά μάτια, εκδικούνται τους καλλιτέχνες υποστηρίζοντας την πειρατεία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, ετσι ώστε να το επιτρέπουν και να μην πχ bannaroun τα άτομα που ζητουν τραγούδια.
Η μήπως σε πειράζει το οτι όλα τα μηνύματα της myrtoiro είναι στην αναζήτηση τραγουδιών?
Αφου αυτό ενδιαφέρει την κοπέλα την συγκεκριμένη στιγμή (και το τονίζω) τι άλλο να γράψει? Προτιμάς να πάει σε καποιό θέμα και να γράψει κάτι άσχετο μόνο και μόνο για να αλλάξει τα στατιστικά της?
Πληροφοριακά να πώ ότι εγώ ανακάλυψα το kithara ψάχνωντας για μεταχειρισμένο εξοπλισμό. Και τους πρώτους 2 μήνες (τουλάχιστον) τα μηνύματα μου ήταν μόνο στις αγγελίες. Αγγελίες?? να τις κόψουμε και αυτές.
Να κρατήσουμε μόνο το F.A.Q. και μηνύματα να γράφουν μόνο οι administrators.
Θα σταματήσω εδώ γιατί πήρα πολύ φόρα.
P.S. Sorry για το παραλλήρημα.
Freedom is only a hallucination
That waits at the edge of the places you go when you dream....

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: 12/10/05, 14:11 »
@djkostas

Δεν τοποθετούμαι ως εκπρόσωπος του fatses asteies, αλλά θα ήθελα να σχολιάσω κάποια ζητήματα που θέτεις γιατί κι ο ίδιος έχω καταφερθεί ενάντια σε τέτοιες περιπτώσεις...2-3 πραγματάκια:

* To Kithara.gr, αν δε με απατά η μνήμη μου, ξεκίνησε με στόχο να προωθήσει και να αναδείξει την ελληνική μουσική μέσα από τους στίχους και τα ακόρντα των κομματιών. Βιβλιοθήκη δηλαδή για κιθαριστές πρωτίστως, αλλά και για όσους αγαπάνε την ελληνική μουσική εν γένει. Η ύπαρξη του forum είχε ως σκοπό να διευκολύνει αυτούς ακριβώς τους στόχους. Με τον καιρό η ανάγκη δημιουργίας θεματικών ενοτήτων που να αφορούν και μη μουσικά ζητήματα έγινε σχεδόν επιβεβλημένη, πάντα όμως με την αγωνία και την πρόθεση να μην καπελωθούν οι "αυθεντικές" επιδιώξεις του forum. Η ανταλλαγή μουσικών αρχείων (κι όχι μόνο ελληνικών) τείνει να μετατοπίσει το βάρος του ενδιαφέροντος σε ένα ζητούμενο που δεν ήταν ποτέ τέτοιο. Να το ξαναπώ...αν συνεχιστεί αυτό το βιολί, καλύτερα να μετονομαστεί σε mp3sharing.gr.

* Πέρα από αυτό, που είναι και σημαντικότατο, προσωπικά με ενοχλεί η νωθρότητα που επιδεικνύουν κάποια μέλη. Ενώ μπορούν κάλλιστα να βρουν κάτι με ελάχιστο κόπο ακολουθώντας οδηγούς (του dc++ πχ), για τη σύνταξη των οποίων κάποιοι κουράστηκαν και σπατάλησαν τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο, αντίθετα προτιμούν να κάνουν το πλέον εύκολο...να ανοίξουν ένα thread και να περιμένουν κάποιον να το στείλει στην πόρτα τους. Έχω γίνει μάρτυρας περιπτώσεων εντελώς αστείων...κάποιος/κάποια έψαχνε το Yesterday, που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις από κάτω θα το βρεις (πιθανότατα και κάτω από το χαλάκι της πόρτας σου). Δε μιλάω καν για p2p πρόγραμμα, αλλά για μια απλή, απλούστατη εύρεση στο Google που θα σου βγάλει μύρια όσα αποτελέσματα. Φυσικά ελάχιστοι δείχνουν προθυμία να αποκτήσουν τη γνώση ώστε να βρίσκουν μόνοι τους όσα χρειάζονται...οι περισσότεροι εναπόκεινται στις προσπάθειες των άλλων και τα περιμένουν έτοιμα. Φυσικά δεν απαγορεύεται η "επαιτεία" κι η οκνηρία (δεν αντιβαίνει κάποιους κανόνες του forum), αλλά δεν απαγορεύεται από την άλλη ούτε η δική μου όχληση που οδηγεί στην επίκριση και τη στηλίτευση τέτοιων στάσεων/συμπεριφορών.

* Κάτι πρόσθετο που πάλι υπόκειται σε ηθικά/υποκειμενικά κριτήρια. Σε μια κοινωνία, ακόμα και εικονική/διαδικτυακή, υπάρχουν κάποιοι που προσφέρουν και κάποιοι που παρασιτούν. Στο Internet μάλιστα τους δεύτερους τους αποκαλούμε και leechers. Έχουν την τάση να ζητούν, χωρίς να προσφέρουν τίποτα πίσω. Ως προσφορά δεν εννοώ την επιστροφή mp3, αλλά τη διάθεση συμμετοχής σε μια πλειάδα θεμάτων που αφορούν το forum. Μέλη κομήτες που έρχονται μονάχα για να πάρουν τα τραγουδάκια τους και δε δείχνουν την παραμικρή επιθυμία να συνυπάρξουν και να γνωμοδοτήσουν, όταν μάλιστα τα προς συζήτηση θέματα είναι ευρύτατης ποικιλίας κι ουδείς μπορεί να αισθανθεί ξένο σώμα. Η ξαφνική λοιπόν αύξηση του μεγέθους των μελών τελευταία, μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός πως μυρίστηκαν μέλι και γλυκάθηκαν...ήταν όμως ποτέ αυτός ο σκοπός του Kithara.gr?
« Τελευταία τροποποίηση: 13/10/05, 00:49 από schizm »

Αποσυνδεδεμένος oldnavy

• Θαμώνας
  • http://apythanos.blogspot.com
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: 12/10/05, 14:18 »
Ναι ρε παιδιά.... γιατί δεν το κλειδώνουμε κιόλας....
Μόνο για επίλεκτα μέλη.... Και όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει να περνάει ειδικές γραπτές εξετάσεις.....
Ακόμα, ακόμα και τα υπάρχοντα μέλη να εξετασθούν και αν απαντήσουν σωστά τότε να τους επιτραπεί η είσοδος....

Εγώ ένα μόνο ξέρω λίγη ευγένια δεν εύλαψε ποτέ κανέναν......