Να πω μόνο κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση (άσχετα με τα άλλα). Αν είχε ανοιχτεί ένα θέμα για την κατηγορία εκείνη που όχι μόνο με ενδιαφέρει αλλά με αφορά άμεσα διότι εγώ και μερικοί άλλοι δημοσιεύουμε εκεί, στην ουσία είναι κάτι δικό μας, θα διάβαζα προσεχτικά τις απόψεις και θα απαντούσα θέτοντας τις δικές μου. Εδώ τι είδα; Τίποτα. Εκτός από τα μέλη: eleos* (Βάλια πια....) , Pimami , Bάγια , Fusalida που ανεβάζουν αρκετά συχνά ποιήματά τους εκεί (fsl , iane , δε θυμάμαι να σας έχω δει να ανεβάζετε ποιήματα, τουλάχιστον όχι συχνά ή όχι πρόσφατα για να το θυμάμαι, αν κάνω λάθος συγγνώμη για την παράλειψη) -4 δηλαδη συνολικά- κανείς άλλον δεν μπήκε στον κόπο να μας πει τις απόψεις του. Γεγονός που σημαίνει ή ότι δεν ασχολούνται με άλλες κατηγορίες σε βαθμό που ούτε καν κοιτάνε περί τίνος πρόκειται και άρα δεν απάντησαν επειδή αγνοούν την ύπαρξη του θέματος, ή το είδαν και απλά αδιαφορούν απομονωμένοι στη μια και μόνη κατηγορία (πιστεύω και ελπίζω ότι αυτό δε συμβαίνει). Θα μου πείτε μα έπεσε και σαββατοκύριακο Ιουλίου που πολλοί είναι αυτοί που λείπουν. Ναι, μόνο που αυτό το άδειο σαββατοκύριακο δημοσιεύτηκαν 15 νέα θέματα στην εν λόγω κατηγορία, όχι απαντήσεις , νεα θέματα. Δεν ήταν και τόσο "νεκρό" το σαββατοκύριακο για την κατηγορία δηλαδη. Τι να πω... Απορώ πραγματικά....