Πάρη, γνώμη μου είναι ότι εριστικά, αναίτια και ξέχειλα ειρωνίας σχόλια (άσε δε αυτό το ''τα λέω στο σκύλο μου να τ' ακούσει η ουρά του'') , ιδιαίτερα όταν προέρχονται από παλιά μέλη, κάνουν δέκα φορές μεγαλύτερο κακό απ' ότι ένα ανελέητο πόστινγκ.
Να σωθεί ότι απέμεινε από το φόρουμ; Κάποιοι (''εσείς'') προσπαθείτε να σώσετε ,από ποιά άραγε λαίλαπα, το φόρουμ και κάποιοι άλλοι (''εμείς'') ποιούμε την νήσσαν καθ' ότι αδιάφοροι (έτσι θα χαρακτήριζες επιεικώς εμάς που δεν αξιολογήσαμε ως κατρακύλισμα στον πάτο την όλη ιστορία;).
Τι λέμε βρε παιδιά τώρα, είμαστε λίγο σοβαροί;
Πάρη, οι σχολιασμοί μου δεν απευθύνονται σε
κατηγορίες μελών μήτε καν στα ίδια τα μέλη. Δεν ξεχωρίζω στους ''τάδε'' και τους ''δείνα'', στους καινούριους, στους παλιούς, στους ''αυτόχθονες'' και στους ''μετανάστες''. Σχολιάζω οτιδήποτε μου αρέσει , σύμφωνα πάντα με το υποκειμενικό μου κριτήριο, από όπου κι αν αυτό προέρχεται. Γραπτά σχολιάζω όχι συμπεριφορές. Τόσο απλά.
Και κάτι ακόμα, λάθος διέκρινες ειρωνία, δεν ήμουν καθόλου μα καθόλου ειρωνική.
Όταν θέλω να γίνω ειρωνική, πίστεψέ με, δε διακρίνεται απλά διαπιστώνεται.
Βάγια, δε θα διαφωνήσω μαζί σου στα βασικά περί των ανέφικτων και αναπόφευκτων.
Ένας Κινέζος για να καταλάβει θα πρέπει να του μιλήσεις στη γλώσσα του.
Το θέμα είναι για ποιό λόγο να επιστρατευθεί ως μέσο η ειρωνία όταν δεν υπήρξε πρόκληση...
Τώρα αυτό με την ειρωνία που πάει κι έρχεται στη συγκεκριμένη κατηγορία από και προς συγκεκριμένα άτομα δεν το κατάλαβα ή δεν έρχεται κάτι στο μυαλό μου αυτή την στιγμή...

αλλά ακόμη κι έτσι όπως το λες να είναι το θεωρείς λόγο ικανό ώστε να συνεχίζεται κάτι τέτοιο;
Τα πάντα δεν κρίνονται βάσει του αποτελέσματος, Βάγια

Οι προθέσεις τις περισσότερες φορές μετρούν περισσότερο.
Αυτό για το μαχαίρι...